Storartet landejendom med flot park, elegant pool og smuk beliggenhed

Alt står super skarpt på denne særdeles velplejede landejendom i Firenze-provinsen tæt på både Gambassi Terme, San Gimignano, Castelfiorentino og Certaldo.

Ejendommen, der er højt beliggende med dejligste udsigt over et særdeles smukt bakkelandskab, består af flere boliger: Et hovedhus i 2 plan og et gæstehus med 2 boliger, der har hver sin indgang.

Hovedhuset og den ene bolig i gæstehuset er fuldstændig restaureret i 2000. Den anden bolig i gæstehuset er elegant renoveret i 2021 – vel at mærke i moderne stil.

Hovedhus.
Stueetagen i hovedhuset består af 2 flotte stuer, et kontor og et badeværelse. På 1. sal finder man en stor lys spisestue med flot pejs og et stort køkken med en hyggelig hems, pejs og en ægte pizzaovn. Endvidere er her 2 store soveværelser – det ene med altan og et dejligt badeværelse.

Gæstehus – bolig 1.
Gæstehuset består som nævnt af 2 boliger. Den ene bolig er perfekt som gæstebolig – evt. til udlejning – med et særdeles smukt soveværelse med dobbeltseng og adgang til en skøn balkon. Her er tillige et herligt badeværelse.

Gæstehus – bolig 2.
Indgangen til den nyrestaurerede afdeling fører ind til en spændende bolig bestående af en selvstændig indgang, lille terrasse, stue, badeværelse og køkken i stueetagen og et soveværelse på øverste etage. Alle materialer er af høj kvalitet og man har været bevidst om at bevare mange af de originale detaljer.

Til huset hører en særdeles smuk have med med flere terrasser, de flotteste græsplæner, fantastiske blomster og spændende planter – alt overordentligt velplejet og med bl.a. et underjordisk kunstvandingssystem, der anvender opsamlet regnvand. Her er tænkt på alt.
en udendørs pizzaovn.

Den elegante swimmingpool, der er omgivet af med smukke stensætninger, beplantning og pavilloner, måler ca. 6 x 4 meter.

Haven er et eventyr også ‘by night’, hvor belysning af bedste slags medvirker til at man har lyst til at gå på opdagelse i de trygge omgivelser

Ejendommen har i alt 2 ha jord med olivenlund – ca. 150 træer, der producerer fantastisk olivenolie. Have rummer også et fint lille stenhus med grill-plads/pizzaovn og en smuk dam med fisk og åkander, der holder myg væk.

Her er mægtig gode tilkørselsforholde via en asfalteret vej og med en kort strækning grusvej – et par hundrede meter, der er i fremragende stand.

Til orientering er hovedhuset forbundet med en nabos ejendom til den ene side. Dette er imidlertid på ingen måde, så man ikke bemærker naboen, der har sin egen indkørsel og privat have, der vender væk fra hovedhuset.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Catignano ved Gambassi Terme kun 4 km fra boligen. Her finder man både apotek og supermarked.

Ejendommen har en vældig fin strategisk beliggenhed, hvorfra det er nemt at nå de vigtigste byer og
attraktioner i Toscana:
Certaldo 8 km, San Gimignano 20 km, Siena 54 km, Firenze 56 km, Pisa 73 km, Lucca 74 km og Volterra 35 km
Til strandene og den toscanske kyst er der ca. 70 km.

13. december 2021|

Fint stenhus i hyggelig landsby i Garfagnana i Lucca provinsen

Skønt stenhus beliggende i en lille landsby ved floden Serchio i Garfagnana-dalen mellem Apuanerne og Appeninerne.

Huset, der er fordelt på 3 etager, har et samlet boligareal på ca. 200 kvm. Her er 4 dejlige soveværelser, en rummelig stue, spisestue, stort køkken med åbent ildsted, et stort badeværelse med badekar og bruser samt et gæstetoilet.

Til ejendommen hører et dejligt udendørsareal bestående af en hyggelig have med terrasse. Her er plads til at samle familien til frokoster og middage, og sammen nyde den fantastiske udsigt.

Boligen ligger i gåafstand til den hyggelige bymidte, hvor der ligger en lille kaffebar. Her kan man nyde sin kaffe, cappuccino eller en drink sammen med de lokale. Det nærmeste supermarked ligger 2 km fra boligen, og der er 3 km til det nærmeste pizzeria.

Huset er frit på 3 sider.

9. oktober 2021|

Hyggelig lejlighed med dejlig tagterrasse midt i Chianni by

Hyggelig lejlighed beliggende i hjertet af den charmerende toscanske borgby Chianni.

Boligen ligger på 1. og 2. etage i en fin historisk bygning blot et par minutters gang fra byens centrum. Her finder man et godt udvalg af restauranter, dagligvarebutikker, kaffebarer, posthus og apotek m.m.

Lejligheden har en stor, flot entré på 1. sal, hvor man kan nyde de smukkeste, antikke loftshvælvinger. Fra indgangen føres man op af en trappe til en rummelig stue med åben pejs. Herfra er der er adgang til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Går man endnu en trappe op, kommer man op på en hems – med ekstra soveplads – hvorfra der er adgang til en dejlig stor tagterrasse. Takket være lejlighedens store vinduer er den lys og føles utroligt rummelig.

Fra tagterrassen er ses de karakteristiske hustage, byens gamle kirketårn og herfra er der udsigt så lang øjet rækker bl.a over det betagende landskab og mod Pisa.

Lejligheden fremstår velholdt og indflytningsklar.

8. oktober 2021|

Renoveret rækkehus i to plan beliggende i skønne, grønne omgivelser nær Vinci

Dette dejlige nyligt renoverede rækkehus i to plan er en del af en lille enklave af huse, omgivet af olivenlunde og den smukke, toscanske natur. I gå-afstand til boligen ligger en lille landsby med en bar/købmand og et pizzeria. Byerne Vinci og Lamporecchio, der har alle fornødenheder, ligger indenfor få minutters kørsel.

Boligen ligger i en nydeligt restaureret ejendom på sydsiden af Montalbano bjerget midt imellem Pisa og Firenze. Herfra er der flot udsigt over fredet natur – ca. 100 m.o.h.

Udover en stor, privat terrasse, hvoraf ca. 10 kvm er overdækket, består den ca. 120 kvm bolig af et opholdsrum og nyt, moderne køkken og spisestue i stueetagen, og på 1. sal to badeværelser og tre lyse soveværelser. Fra det ene værelse er der adgang til en altan, hvorfra man har en skøn udsigt over de grønne oliventræer og de bløde bakker.

Nedenfor boligen, ligger et jordstykke med oliventræer på ca. 530 kvm, der hører til ejendommen. Udover at kunne producere sin egen olivenolie, er der her stort potentiale for at kunne skabe et lækkert, privat uderum med plads til afslapning og hyggestunder.

Boligen har termovinduer med trærammer, gulve med italienske tegl i stueplan – 1. sal trægulv (parket) og lofterne er charmerende typisk toscanske bjælkelofter med tegl.

Afstand til by: Lamporecchio 2,5 km, 4 km til Vinci, Fornello 1 km
Firenze 40 km, Lucca 39 km, Montecatini Terme7 km, Pisa 47 km, Venedig 265 km, Rom 325 km

Km til strand: Ca. 55 km
Km til ski: Ca. 49 km

Transport: Fra/til Firenze lufthavn 38 km. Pisa lufthavn 58 km.
Med bil 1670 km – fra fx Kbh. eller Århus.

4. august 2021|

Flot toscansk fritliggende landejendom med udsigt til Volterra

Smukt selvstændigt toscansk stenhus beliggende ved etruskernes højborg – den fantasktisk by Volterra.

Ejendommen, der består af 11 værelser, 3 badeværelser og 5 soveværelser er på 380 kvm. Fra huset og dets dejlige have er der udsigt til Volterra.

Boligen består pt. af to selvstændige enheder, der dog let kan samles til én enkelt bolig.

På ejendommens 2,5 ha land ligger tillige et anneks på ca. 60 kvm. Dette anneks kan evt. kan ombygges til gæstebolig eller lignende.

Her har man alle fornødenheder, restrauranter, butikker og Volterras smukke, historiske middelaldercentrum i gå-afstand. Ikke desto mindre er her helt privat og masser af ro. En perfekt og sjælden kombination af land- og byliv.

Ejendommen er i god stand.

8. juni 2021|

Stor landejendom syd for Firenze med olivenlund og stor have

I det fredelige område ved Figline Valdarno, syd for den toscanske hovedstad Firenze, ligger denne pudsede landejendom i skønne omgivelser.

Hovedhuset, der er på ca. 400 kvm, er opdelt i to boliger, der tilsammen med ejendommens øvrige bygninger og annekser udgør i alt 600 kvm.

Til ejendommen hører en stor, privat have på 5000 kvm samt jord med adskillige frugttræer og en hyggelig olivenlund.

24. februar 2021|

Dejlig landejendom med swimmingpool og fabelagtig udsigt kun 20 km fra Firenze

Fra denne fantastisk smukt beliggende ejendom er der den mest betagende udsigt over det toscanske landskab.

Selve huset består af entré, 2 store stuer og en skøn spisestue med adgang til såvel den store terrasse som til køkken og bryggers.

Her er tillige 3 fine soveværelser, der alle har udgang til en stor terrasse, hvorfra der er formidabel flot panoramaudsigt. Endvidere finder man et ekstra værelse, der fx. kan anvendes som kontor, samt 3 badeværelser. Huset har også en kælder.

Ejendommen har en stor, privat have og en indbydende swimmingpool – det hele med den dejligste udsigt. Hertil hører 6000 kvm skøn, velholdt have med masser af oliventræer, der omgiver ejendommen.

Byen Carmignano er kendt blandt vinkendere for sine fantastiske vine, der dyrkes på de mange
skråninger og bakker i området. Fra ejendommen er der udsigt til de flotte vinmarker, og når
vejret er klart, kan man tydeligt se Firenzes berømte domkirke i ‘sky linen’.

Bedre beliggenhed findes næppe!

23. februar 2021|

Smukt beplantet landejendom med pool

Særdeles dejligt beliggende landejendom med herligste udsigt til det smukke toscanske landskab og masser af oliventræer.

Huset er et typisk toscansk stenhus, der er opdelt i 2 selvstændige boliger på i alt ca. 400 kvm.. Ejendommen fungerer pt. som en agriturismo – en landbrugsejendom med bed & breakfast.

Her er fantastisk smuk natur, et hav af betagende blomster og buske samt flere skønne terrasser med udsigt og hyggekroge.

I haven er her også en lille legeplads og en indbydende solcelleopvarmet swimmingpool.

Til ejendommen hører en olivenlund med ca. 500 oliventræer. Det er muligt at indgå en aftale med sælger om at overtage det nuværende udstyr til produktion af certificeret økologisk olivenolie.

12. februar 2021|

Herlig toscansk ruin med utallige muligheder og smuk placering

Skønt beliggende ruin til restaurering i fantastisk område af Toscana.

I de smukke bakker, få kilometer fra den hyggelige middelalderby Montaione, ligger denne smukke gamle ruin af en landejendom, med udsigt til Gambassi Terme, omgivet af oliventræer.

Boligen ligger for sig selv for enden af en privat vej, og nyder en skøn udsigt til alle fire sider.

Der er tale om et stenhus i karakteristisk toscansk stil med antik stentrappe, buede staldlofter og smukke, fritliggende loftsbjælker.

Huset kræver en total restaurering, så der er mulighed for at sætte sit helt eget præg på stedet. Taget er allerede blevet istandsat.

Der er mulighed for at bygge en swimmingpool på grunden.

Montaione er fuld at tracking stier og cykelstier – her er masser af mulighed for friluftliv. Samtidig er her ikke langt til den super hyggelige Montaione by, hvor man finder et hav af restauranter og butikker af mangen slags.

31. december 2020|

Charmerende stenhus, der aldrig er blevet færdiggjort, men kan blive til en perle

Dette charmerende stenhus ligger i fantastiske omgivelser et stenkast fra den idylliske middelalderborg Poggio Cennina, tæt på Bucine i Valdambra i det sydlige toscana.

Ejendommen sælges som det står i øjeblikket, eller eventuelt som færdigt projekt. Prisen i annoncen refererer til huset i sin nuværende stand.

Der er desuden mulighed for at bygge en pool på ejendommen.

Huset ligger privat og uforstyrret for enden af en kort, privat grusvej, men i gåafstand til en lille by med en restaurant.

Bucine ligger kun få kilometer fra stedet, og byder på alle fornødenheder som restauranter, kaffebarer, butikker, supermarkeder osv.

23. december 2020|