Podere Mille Stelle ….. en unik delebolig i luksusklassen

‘Gården med de Tusinde Stjerner’ er en unik – snart ny-restaureret – delebolig i luksusklassen for i alt 4 ejerfamilier, der vil eje boligen sammen men bruge den hver for sig – dvs. uden at skulle dele huset, haven og swimmingpoolen med andre, når man holder ferie.

Her er en del på 25% af ejendommen til salg. For kun fjerdedel af, hvad en liebhaver ejendom af denne kaliber normalt koster, kan man således blive medejer af hele ejendommen til en købspris på  € 375.000. Og som ejer betaler man tilsvarende kun 25% af de samlede udgifter til driften af ejendommen, skønt man råder 100% over huset, når man er her.

Den dejlige landejendom  – der allerede er købt og er ved at blive istandsat – vil indenfor 12 måneder være totalt restaureret og møbleret og vil blive overdraget som en nøglefærdig bolig til ejerne.

Boligen er særdeles smukt beliggende i Rivalto i hjertet af Toscana med udsigt over de bløde toscanske bakker og den skønne fredfyldte natur – og naturligvis med adgang til masser af betagende solnedgange og en stjernehimmel så flot.

Huset er et ægte toscansk stenhus, som bliver helt igennem restaureret med smukke detaljerer og materialer af højeste kvalitet. Ejendommen er på ca. 350 m2 med bl.a. en stor pejsestue som bibliotek på 1. sal og en ligeså fantastisk stue i grundplan samt 4 store soveværelser, der har hvert sit eget badeværelse. Endvidere er her et nyt stort landkøkken i gammel stil og en helt charmerende vinkælder med plads til hver enkelt ejers vinbeholdning samt et vinsmagningsværelse.

Omkring huset er der flere hyggelige terrasser og den mest indbydende swimmingpool. Til ejendommen hører 2 ha jord med bl.a. en flot olivenlund, som ejerne kan nyde deres helt egen olivenolie fra.

10. juni 2022|

Storartet landejendom med flot park, elegant pool og smuk beliggenhed

Alt står super skarpt på denne særdeles velplejede landejendom i Firenze-provinsen. Vi er her er tæt på både Gambassi Terme, San Gimignano, Castelfiorentino og Certaldo.

Ejendommen, der er højt beliggende med dejligste udsigt over et særdeles smukt bakkelandskab, består af flere boliger: Et hovedhus i 2 plan og et gæstehus med 2 boliger, der har hver sin indgang.

Hovedhuset og den ene bolig i gæstehuset er fuldstændig restaureret i 2000. Den anden bolig i gæstehuset er elegant renoveret i 2021 – vel at mærke i moderne stil.

Hovedhus.
Stueetagen i hovedhuset består af 2 flotte stuer, et kontor og et badeværelse. På 1. sal finder man en stor lys spisestue med flot pejs og et stort køkken med en hyggelig hems, pejs og ægte pizzaovn. Endvidere er her 2 store soveværelser – det ene med altan og et dejligt badeværelse.

Gæstehus – bolig 1.
Gæstehuset består som nævnt af 2 boliger. Den ene bolig er perfekt som gæstebolig – evt. til udlejning – med et særdeles smukt soveværelse med dobbeltseng og adgang til en skøn balkon. Her er tillige et herligt badeværelse.

Gæstehus – bolig 2.
Indgangen til den nyrestaurerede afdeling fører ind til en spændende bolig bestående af en selvstændig indgang, lille terrasse, stue, badeværelse og køkken i stueetagen og et soveværelse på øverste etage. Alle materialer er af høj kvalitet og man har været bevidst om at bevare mange af de originale detaljer.

Til huset hører en særdeles smuk have med med flere terrasser, de flotteste græsplæner, fantastiske blomster og spændende planter – alt overordentligt velplejet og med bl.a. et underjordisk kunstvandingssystem, der anvender opsamlet regnvand. Her er tænkt på alt.
en udendørs pizzaovn.

Den elegante swimmingpool, der er omgivet af med smukke stensætninger, beplantning og pavilloner, måler ca. 6 x 4 meter.

Haven er et eventyr også ‘by night’, hvor belysning af bedste slags medvirker til at man har lyst til at gå på opdagelse i de trygge omgivelser

Ejendommen har i alt 2 ha jord med olivenlund – ca. 150 træer, der producerer fantastisk olivenolie. Have rummer også et fint lille stenhus med grill-plads og pizzaovn. Tillige en smuk dam med fisk og åkander, der holder myg væk.

Her er mægtig gode tilkørselsforhold via en asfalteret vej og med en kort grusvej.

Til orientering er hovedhuset forbundet med en nabos ejendom til den ene side. Man ikke bemærker dog næppe naboen, der har sin egen indkørsel og privat have, som vender væk fra hovedhuset.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Catignano ved Gambassi Terme kun 4 km fra boligen. Her finder man både apotek og supermarked.

Ejendommen har en vældig fin beliggenhed, så det er nemt at nå de vigtigste byer og attraktioner i Toscana:
Certaldo 8 km. San Gimignano 20 km. Siena 54 km. Firenze 56 km. Pisa 73 km. Lucca 74 km og Volterra 35 km.
Til strandene og den toscanske kyst er der ca. 70 km.

13. december 2021|

Fint stenhus i hyggelig landsby i Garfagnana i Lucca provinsen

Skønt stenhus beliggende i en lille landsby ved floden Serchio i Garfagnana-dalen mellem Apuanerne og Appeninerne.

Huset, der er fordelt på 3 etager, har et samlet boligareal på ca. 200 kvm. Her er 4 dejlige soveværelser, en rummelig stue, spisestue, stort køkken med åbent ildsted, et stort badeværelse med badekar og bruser samt et gæstetoilet.

Til ejendommen hører et dejligt udendørsareal bestående af en hyggelig have med terrasse. Her er plads til at samle familien til frokoster og middage, og sammen nyde den fantastiske udsigt.

Boligen ligger i gåafstand til den hyggelige bymidte, hvor der ligger en lille kaffebar. Her kan man nyde sin kaffe, cappuccino eller en drink sammen med de lokale. Det nærmeste supermarked ligger 2 km fra boligen, og der er 3 km til det nærmeste pizzeria.

Huset er frit på 3 sider.

9. oktober 2021|

Hyggelig lejlighed med dejlig tagterrasse midt i Chianni by

Hyggelig lejlighed i hjertet af den skønne toscanske borgby Chianni.

Boligen ligger på 1. og 2. etage i en fin historisk bygning blot et par minutters gang fra byens centrum. Her finder man et godt udvalg af restauranter, dagligvarebutikker, kaffebarer, posthus og apotek m.m.

Lejligheden har en stor, flot entré på 1. sal, hvor man kan nyde de smukkeste, antikke loftshvælvinger. Fra indgangen føres man op af en trappe til en rummelig stue med åben pejs. Herfra er der er adgang til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Går man endnu en trappe op, kommer man op på en hems – med ekstra soveplads – hvorfra der er adgang til en dejlig stor tagterrasse. Takket være lejlighedens store vinduer er den lys og føles utroligt rummelig.

Fra tagterrassen er ses de karakteristiske hustage, byens gamle kirketårn og herfra er der udsigt så lang øjet rækker bl.a over det betagende landskab og mod Pisa.

Lejligheden fremstår velholdt og indflytningsklar.

8. oktober 2021|

Renoveret rækkehus i to plan beliggende i skønne, grønne omgivelser nær Vinci

Dette dejlige nyligt renoverede rækkehus i to plan er en del af en lille enklave af huse, omgivet af olivenlunde og den smukke, toscanske natur. I gå-afstand til boligen ligger en lille landsby med en bar/købmand og et pizzeria. Byerne Vinci og Lamporecchio, der har alle fornødenheder, ligger indenfor få minutters kørsel.

Boligen ligger i en nydeligt restaureret ejendom på sydsiden af Montalbano bjerget midt imellem Pisa og Firenze. Herfra er der flot udsigt over fredet natur – ca. 100 m.o.h.

Udover en stor, privat terrasse, hvoraf ca. 10 kvm er overdækket, består den ca. 120 kvm bolig af et opholdsrum og nyt, moderne køkken og spisestue i stueetagen, og på 1. sal to badeværelser og tre lyse soveværelser. Fra det ene værelse er der adgang til en altan, hvorfra man har en skøn udsigt over de grønne oliventræer og de bløde bakker.

Nedenfor boligen, ligger et jordstykke med oliventræer på ca. 530 kvm, der hører til ejendommen. Udover at kunne producere sin egen olivenolie, er der her stort potentiale for at kunne skabe et lækkert, privat uderum med plads til afslapning og hyggestunder.

Boligen har termovinduer med trærammer, gulve med italienske tegl i stueplan – 1. sal trægulv (parket) og lofterne er charmerende typisk toscanske bjælkelofter med tegl.

Afstand til by: Lamporecchio 2,5 km, 4 km til Vinci, Fornello 1 km
Firenze 40 km, Lucca 39 km, Montecatini Terme7 km, Pisa 47 km, Venedig 265 km, Rom 325 km

Km til strand: Ca. 55 km
Km til ski: Ca. 49 km

Transport: Fra/til Firenze lufthavn 38 km. Pisa lufthavn 58 km.
Med bil 1670 km – fra fx Kbh. eller Århus.

4. august 2021|

Stor landejendom syd for Firenze med olivenlund og stor have

I det fredelige område ved Figline Valdarno, syd for den toscanske hovedstad Firenze, ligger denne pudsede landejendom i skønne omgivelser.

Hovedhuset, der er på ca. 400 kvm, er opdelt i to boliger, der tilsammen med ejendommens øvrige bygninger og annekser udgør i alt 600 kvm.

Til ejendommen hører en stor, privat have på 5000 kvm samt jord med adskillige frugttræer og en hyggelig olivenlund.

24. februar 2021|

Dejlig landejendom med swimmingpool og fabelagtig udsigt kun 20 km fra Firenze

Fra denne fantastisk smukt beliggende ejendom er der den mest betagende udsigt over det toscanske landskab.

Selve huset består af entré, 2 store stuer og en skøn spisestue med adgang til såvel den store terrasse som til køkken og bryggers.

Her er tillige 3 fine soveværelser, der alle har udgang til en stor terrasse, hvorfra der er formidabel flot panoramaudsigt. Endvidere finder man et ekstra værelse, der fx. kan anvendes som kontor, samt 3 badeværelser. Huset har også en kælder.

Ejendommen har en stor, privat have og en indbydende swimmingpool – det hele med den dejligste udsigt. Hertil hører 6000 kvm skøn, velholdt have med masser af oliventræer, der omgiver ejendommen.

Byen Carmignano er kendt blandt vinkendere for sine fantastiske vine, der dyrkes på de mange
skråninger og bakker i området. Fra ejendommen er der udsigt til de flotte vinmarker, og når
vejret er klart, kan man tydeligt se Firenzes berømte domkirke i ‘sky linen’.

Bedre beliggenhed findes næppe!

23. februar 2021|

Smukt beplantet landejendom med pool

Særdeles dejligt beliggende landejendom med herligste udsigt til det smukke toscanske landskab og masser af oliventræer.

Huset er et typisk toscansk stenhus, der er opdelt i 2 selvstændige boliger på i alt ca. 400 kvm.. Ejendommen fungerer pt. som en agriturismo – en landbrugsejendom med bed & breakfast.

Her er fantastisk smuk natur, et hav af betagende blomster og buske samt flere skønne terrasser med udsigt og hyggekroge.

I haven er her også en lille legeplads og en indbydende solcelleopvarmet swimmingpool.

Til ejendommen hører en olivenlund med ca. 500 oliventræer. Det er muligt at indgå en aftale med sælger om at overtage det nuværende udstyr til produktion af certificeret økologisk olivenolie.

12. februar 2021|

Charmerende stenhus, der aldrig er blevet færdiggjort, men kan blive til en perle

Dette charmerende stenhus ligger i fantastiske omgivelser et stenkast fra den idylliske middelalderborg Poggio Cennina, tæt på Bucine i Valdambra i det sydlige toscana.

Ejendommen sælges som det står i øjeblikket, eller eventuelt som færdigt projekt. Prisen i annoncen refererer til huset i sin nuværende stand.

Der er desuden mulighed for at bygge en pool på ejendommen.

Huset ligger privat og uforstyrret for enden af en kort, privat grusvej, men i gåafstand til en lille by med en restaurant.

Bucine ligger kun få kilometer fra stedet, og byder på alle fornødenheder som restauranter, kaffebarer, butikker, supermarkeder osv.

23. december 2020|

Dejligt rækkehus plus anneks med privat placering

Dette charmerende enderækkehus i en nedlagt landejendom ligger kun et par kilometer fra landsbyen Chianni i det skønne bakkelandskab i Pisa-provinsen.

Huset er snedigt afskåret fra de øvrige to rækkehuse med en høj hæk og har egen indkørsel og en stor, privat have, hvilket betyder at man ikke bemærker de øvrige boliger.

Boligen består af tre soveværelser og et enkelt badeværelse, en stor, hyggelig stue samt et stort spisekøkken. I forbindelse med husets hyggelige terrasse ligger et lille anneks på to etager, hvor der allerede er klargjort til etablering af et lille køkken og et badeværelse.

Fra boligens store have er der en skøn udsigt, hvor det er muligt at etablere en swimmingpool.

22. december 2020|