Herligt hus med vid udsigt ved Leonardo da Vinci’s fødeby

Fint rustikt hus på landet beliggende i fredeligt område nær Leonardo da Vinci’s fødehjem.

Ejendommen, hvor selve huset er frit på 3 sider, er omgivet af ca. 5.000 kvm have. Herfra er vidunderlig udsigt over det smukke toscanske landskab, som omgiver ejendommen.

Huset består af stue med pejs, køkken, 2 soveværelser og 2 badeværelser – altsammen fuldstændig restaureret i rustik toscansk stil.

Det vil være muligt at etablere en swimmingpool – under forudsætning af myndighedernes godkendelse.

13. oktober 2023|

Toscansk energi-optimeret hus med flotteste udsigt

Gennemrenoveret villa med moderne og funktionelle energiløsninger beliggende blot få kilometer fra Arezzo og mange af Toscanas og Umbriens spændende attraktioner og udflugtsmål. Boligen består af ca. 300 kvm fordelt på 3 plan.

Stueetagen består af en overdækket veranda, en lys og rummelig dagligstue med pejs og spiseplads, et moderne køkken med udgang til en terrasse og tre rummelige soveværelser, hvoraf to har adgang til en altan. Der er desuden to badeværelser i stueplan.

På førstesalen finder vi endnu et soveværelse med altan, et studie, et badeværelse samt to store opbevaringsrum. Sommersæsonen forlænges af den dejlige vinterstue, hvorfra man har udsigt til den haven med oliventræer og kan nyde hyggelige stunder i godt selskab.

Kælderetage, som er forbundet til de øvrige etager via en indendørs trappe, er moderne og særdeles funktionel.

12. oktober 2023|

Skøn villa med fænomenal panoramaudsigt

Særdeles smukt restaureret villa beliggende i de smukke bakker ved den hyggelige by Buggiano få minutter fra indkøbsmuligheder og et stort udvalg af restauranter og butikker.

Den flotte villa har gennemgået en omfattende renovering, hvor bevarelsen af den originale stil er blevet prioriteret højt, samtidigt med at man ikke er gået på kompromis med funktionalitet og æstetik. De smukke døre, der forbinder rummene i stueetagen med den overdækkede terrasse og pool-området sikrer et flot lysindfald. Dette gør boligen aldeles indbydende.

Udover et smukt landkøkken med spiseplads og et dejligt åbent rum med stor spisestue og dagligstue byder boligen på fem dobbeltværelser og fire store badeværelser.

Terrassen med pool, spiseplads og betagende panoramaudsigt skaber en smuk, naturlig forlængelse af huset og gør det nemt for hele familien at nyde såvel inde- som udelivet.

Boligen er i rigtig god stand og fremstår som indflytningsklar.
Tilkørselsforholdene er gode med asfalteret vej, der fører helt op til ejendommen.

Huset er velegnet til udlejningsaktivitetaktivitet.

12. oktober 2023|

Enestående byggegrund med formidabel udsigt

Rigtig spændende ejendom med en formidabel udsigt over det toscanske landskab.

Herfra er der blot få minutters gang til den nærliggende landsby, hvor der er indkøbsmuligheder og et par spisesteder.

På grunden, der er 6,1 hektar, ligger ruinen af et gammelt bondehus på ca. 160 kvm med et lille udhus på 18 kvm. Begge enheder sælges til nedrivning, hvorefter der er mulighed for at bygge op til et ca. 180 kvm nyt hus.

Udover en stor lund med omkring 50 frugttræer af forskellig slags, er der over 200 velplejede oliventræer. Den øvrige del af den store grund har været dyrket i årtier og er derfor velegnet til økologisk selvforsyning.

Her er en enestående mulighed for at få fingre en privatliggende byggegrund i gå-afstand til by – noget man efterhånden sjældent finder i Toscana.

12. oktober 2023|

Fint beliggende typisk toscansk landejendom med anneks

Dette landhus er en typisk toscansk rustik ejendom bestående af et hovedhus samt et anneks. Ejendommen er i god stand med mange velbevarede detaljer. Dog må man påregne såvel udvendig som indvendig restaurering.

Huset ligger med en dejlig panoramaudsigt over naturrige grønne områder – helt privat.

I stueplan af hovedhuset er der en stor stue og spisestue samt et mindre køkken med udgang til en stor overdækket terrasse.

På 1. sal er her 2 store soveværelser med en helt vidunderlig udsigt, 2 badeværelser og et køkken med udgang til en stor terrasse.

Husets kælderetage indeholder også 2 store soveværelser samt et badeværelse. Fra denne etage er der ligeledes udgang til en terrasse.

Det lille anneks, der ligger i tilknytning til huset, består af et stort åbent rum samt et badeværelse.

Ejendommen ligger i Lucca provinsen i rolige omgivelser og dog i gå-afstand til den lille by Celle dei Puccini – ca. 1 km.

28. juli 2023|

Luksus bolig med pool på olivengård

Dette er en totalt restaureret bolig beliggende på en unik ejendom i luksusklassen. Der er i alt 4 boliger på ejendommen. På skitserne over ejendommen er den her omtalte bolig nr. 1.

Boligen er i 2 plan med helt privat have, skønne fælles arealer og swimmingpool.

Her er 2 stuer og 3 soveværelser med hvert sit badeværelse. Boligen har udgang til sin helt egen private pergola og have.

Ejendommen, der er en smuk original olivengård med facader i sten, er ved at blive istandsat og vil i løbet af foråret 2024 være totalt restaureret og klar til indflytning.

Beboelsesarealet for denne bolig vil være ca. 92 kvm.

Ejendommen er særdeles smukt beliggende i Rivalto i hjertet af Toscana med udsigt over de bløde toscanske bakker og den skønne fredfyldte natur – og naturligvis med adgang til masser af betagende solnedgange og en stjernehimmel så flot.

Herfra er der den fineste udsigt over vinmarker, olivenlunde og i horisonten forskellige middelalderbyer. Naturen er rig på dyreliv og planter.

Ejendommens fælles arealer har både flisebelagte områder, græsplæner til boldspil, frodig beplantning med blomsterkrukker, buske og træer og p-anlæg med bl.a. overdækning samt en stor saltvands swimmingpool.

Hele ejendommen inkl. swimmingpool bliver vedligeholdt af professionelt personale, der gerne er behjælpelig med også at løse andre opgaver, man som ejer måtte have behov for i relation til f. eks. udlejning, og hvis man måtte have brug for assistance under sit ophold.

Mille Stelle er et enestående sted, hvor man virkelig kan nyde at være hele året rundt.

8. marts 2023|

Stenhus med fælles pool beliggende i smukke omgivelser nær Firenze

Nybygget toscansk stenhus, beliggende i det berømte Chianti Classico område.

Det skønne, fritliggende hus på 158 kvm, ligger uforstyrret i forhold til naboejendommene, og består af en stueetage med et stort, lyst, åbent køkken og stue, et badeværelse, et spisekammer og et depotrum. Fra køkkenet er der direkte adgang til en stor terrasse og en privat have på 1000 m2 med oliventræer. På første sal er der tre rummelige soveværelser, to badeværelser (det ene en-suite).

Huset er smagfuldt renoveret med materialer af høj kvalitet, hvilket gør det æstetisk og funktionelt tiltalende. Der er blevet lagt stor vægt på at ære den traditionelle toscanske byggestil, samtidig med at der er tilføjet et moderne touch.

Udendørsarealerne består, udover terrasse og have, af endnu en terrasse i forbindelse med et af soveværelserne, samt et fælles poolområde, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt.

Ejendommen ligger lige i hjertet af vin-distriktet Chianti Classico, kendt over hele verden for sine fantastiske vin, kulinariske oplevelser og det karakteristiske toscanske landskab med rullende bakker, vinmarker og oliventræer.

Den nærmeste landsby, Strada in Chianti (5 km) har alt man har brug for, fra restauranter og supermarkeder til banker og apoteker. Om tirsdagen er der et lille marked i byen, hvor du kan købe alt fra lokale specialiteter til tøj og ting til hjemmet.

De charmerende byer Greve, Radda, Panzano og Castellina er alle i nærheden, og berømte destinationer som San Gimignano, Siena og Firenze kan nås på mindre end en time. Strada in Chianti er godt forbundet med Firenze og det omkringliggende område med bus.

24. februar 2023|

Unik smuk toscansk landejendom nær Tavarnelle – restaureringsprojekt

Smukt rustikt landhus i sten, beliggende i idylliske grønne omgivelser med udsigt til det toscanske landskab. En virkelig sjælden ejendom på grund af de mange uberørte originale detaljer.

Hovedbygningen består af beboelse med tilstødende stalde, kældre, opbevaringslokaler og redskabsskure. Fra den store stue i stueplan er der direkte adgang til den charmerende, brolagte gårdsplads. Foran huset ligger den gamle ladebygning med udhuse, som kræver komplet istandsættelse.

Adgangsvejen til huset er velholdt og asfalteret, og man kan således nemt nå den charmerende landsby Tavarnelle på få minutter. Ejendommen er i øjeblikket registreret som landbrug og har behov for en total renovering.

Boligen ligger lige i hjertet af vin-distriktet Chianti Classico, kendt over hele verden for fantastisk vin kombineret med kulinariske oplevelser og det karakteristiske toscanske landskab med bølgende bakker, vinmarker og oliventræer.

Den nærmeste landsby Tavarnelle (2 km) har alt, man har brug for – restauranter, supermarkeder, banker og apoteker. På torsdage er der et lille marked i byen, hvor man kan købe alt fra lokale specialiteter til tøj og ting til hjemmet.

De charmerende byer Colle Val d’Elsa, Barberino Val di Pesa, Greve in Chianti og Certaldo er alle i nærheden, og berømte destinationer som San Gimignano, Siena og Firenze kan nås på mindre end en time.

24. februar 2023|

Smukt og rustikt landhus med olivenlund og fantastisk panoramaudsigt

Landhus på omkring 240 kvadratmeter, smukt beliggende blot et stenkast fra landsbyen Cozzile, i provinsen Pistoia.

Huset er fordelt på to etager og er meget lyst. Foruden fem soveværelser er der to badeværelser, et rummeligt køkken med flot antik pejs, en stor entre og et skønt værelse med brændeovn.

Huset er i fremragende stand, og emmer af personlighed og sjæl. Det har mange smukke, velbevarede detaljer, såsom gamle døre, synlige loftsbjælker og terracotta-gulve. I forlængelse af huset ligger en skøn have og en terrasse med panoramaudsigt. Huset er omgivet af cirka en hektar jord. Til ejendommen hører en ladebygning på cirka 60 kvm, som kan restaureres og omdannes til bolig. Boligens sydvendte placering garanterer masser af lys og varme, selv om vinteren.

Ejendommen er beliggende i et skønt område med talrige vandre- og cykelstier, charmerende landsbyer, og kurbyen Montecatini Terme kun 15 minutter væk i bil, hvor du kan finde store supermarkeder, gode restauranter, og – naturligvis – adskillige termiske kilder og spabade til en dag med afslapning og selvforkælelse.

Ejendommens geografiske placering er ideel som udgangspunkt til at besøge resten af ​​Toscana, med berømte destinationer som Lucca, Firenze, Pistoia, Pisa mindre end en times kørsel væk. Skisportsstedet Abetone og den toscanske kyst ligger også kun en kort køretur fra huset.

24. februar 2023|

Skøn ferielejlighed i godt ejendomskompleks med bl.a. pool

Dejlig ferielejlighed beliggende midt i Toscana i den kendte landsby Gaiole in Chianti – kåret som europas mest idylliske sted at bo af Forbes Magazine i 2008.

Lejligheden er på circa 50 kvm. og består af et soveværelse, badeværelse med brusekabine, køkken og stue/spisestue adskilt af en skydedør. Der er fint plads til at have en sovesofa i stuen, så man kan rede op til yderligere to personer. Komplekset blev bygget i 2007 i gennemført toscansk landsbystil, med typiske stenhuse og hyggelige stræder og trapper.

Alle ejere har adgang til et væld af fælles faciliteter som den store swimmingpool, fitnessrum, bordtennis, vaskeri, Tesla oplader mm. Komplekset ligger i lige i udkanten af Gaiole in Chiantis hyggelige centrum, og alle byens tilbud er i gåafstand.

Gaiole in Chianti er en typisk toscansk by med skønne udsigter, hyggelige gader og torve og frem for alt en dejlig stemning året rundt. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, pizzeriaer, kaffebarer, vinbarer m.m. Her er fine indkøbsmuligheder i byens lille supermarked, grønthandler, slagter, apotek osv. Det er muligt at leje scooter og cykler i byen. Herfra er der masser af udflugtsmuligheder, vingårde og turistattraktioner i nærområdet.

Der er 30 min. kørsel til Siena, en time til Firenze, 30 min. til Panzano, 45. min til Greve, 45 min til San Gimignano, 45 min til Pienza, 60 min til Montalcino og Montepulciano, 40 min til Monteriggioni, halvanden time til kysten og det samme til Umbriens Trasimenosø.

Området er meget velegnet til landevejscykling, og byder på nogle af regionens bedste vinoplevelser.

24. februar 2023|