Fantastisk lejlighed i luksuriøs bebyggelse med pool

Denne dejlige bolig er en lejlighed i grundplan beliggende i den velrenomerede bebyggelse Borgo in Chianni i passende afstand fra Pisa. Herfra er der den smukkeste udsigt over det bakkede landskab og Chianni by.

Ejendomskomplekset er rustikt bygget, er særdeles luksuriøst med mange tekniske finesser og en stor flot swimmingpool. Og så ligger det i gå-afstand til den charmerende by Chianni – tæt på Casciana Terme, Lari og andre skønne og historiske byer.

Boligen har egen indgang og adgang til skøn fælles have med flere hyggekroge og den lækker pool. Boligen er perfekt renoveret i typisk toscansk stil med brug af materialer af høj kvalitet. Fra entréen er der adgang til det store åbne køkken-stue-alrum, som har direkte udgang til den private terrasse med udsigt til have, landskabet og poolområdet. Det rummelige soveværelse og badeværelset forbindes med en lille gang, hvorfra der er udgang til en lille terrasse med morgensol og egen have.

Komplekset har alle de fornødenheder og tillige den luksus, man kan tænke sig: IHC (Intelligent Home Control) system, gulvvarme der kan køle om sommeren, skønne fællesarealer med terrasser, saltvandspool, pergola, underjordisk garage, og videoovervågning samt restauranter og børnepasning osv. inden for rækkevidde. Inkluderet i prisen er en privat parkeringsplads i den underjordiske garage.

Lejligheden er perfekt til turistudlejning, da komplekset tilbyder adgang til et internt bookingsystem, og kan arrangere rengøring og nøgleudlevering.

Der er mulighed for at købe lejligheden møbleret.

28. juli 2023|

Fint beliggende typisk toscansk landejendom med anneks

Dette landhus er en typisk toscansk rustik ejendom bestående af et hovedhus samt et anneks. Ejendommen er i god stand med mange velbevarede detaljer. Dog må man påregne såvel udvendig som indvendig restaurering.

Huset ligger med en dejlig panoramaudsigt over naturrige grønne områder – helt privat.

I stueplan af hovedhuset er der en stor stue og spisestue samt et mindre køkken med udgang til en stor overdækket terrasse.

På 1. sal er her 2 store soveværelser med en helt vidunderlig udsigt, 2 badeværelser og et køkken med udgang til en stor terrasse.

Husets kælderetage indeholder også 2 store soveværelser samt et badeværelse. Fra denne etage er der ligeledes udgang til en terrasse.

Det lille anneks, der ligger i tilknytning til huset, består af et stort åbent rum samt et badeværelse.

Ejendommen ligger i Lucca provinsen i rolige omgivelser og dog i gå-afstand til den lille by Celle dei Puccini – ca. 1 km.

28. juli 2023|

Luksus bolig med pool på olivengård

Dette er en ud af i alt 4 boliger beliggende på en unik ejendom i luksusklassen. På skitserne over ejendommen er den her omtalte bolig nr. 1.

Alle 4 boliger er i 2 plan med helt private haver, skønne fælles arealer og swimmingpool.

Her er 2 stuer og 3 soveværelser med hvert sit badeværelse. Boligerne har udgang til sin helt egen private pergola og have.

Ejendommen, der er en smuk original olivengård med facader i sten, er ved at blive istandsat og vil i løbet af ca. 12 måneder være totalt restaureret og klar til indflytning.

Beboelsesarealet for denne bolig vil være ca. 92 kvm.

Ejendommen er særdeles smukt beliggende i Rivalto i hjertet af Toscana med udsigt over de bløde toscanske bakker og den skønne fredfyldte natur – og naturligvis med adgang til masser af betagende solnedgange og en stjernehimmel så flot.

Boligen har den fineste udsigt over vinmarker, olivenlunde og i horisonten forskellige middelalderbyer. Naturen er rig på dyr og planter.

Ejendommens fælles arealer har både flisebelagte områder, græsplæner til boldspil, frodig beplantning med blomsterkrukker, buske og træer og p-anlæg med bl.a. overdækning samt en stor saltvands swimmingpool.

Hele ejendommen inkl. swimmingpool bliver vedligeholdt af professionelt personale, der gerne er behjælpelig med også at løse andre opgaver, man som ejer måtte have behov for i relation til f. eks. udlejning, og hvis man måtte have brug for assistance under sit ophold.

Mille Stelle er et enestående sted, hvor man virkelig kan nyde at være hele året rundt.

8. marts 2023|

Stenhus med fælles pool beliggende i smukke omgivelser nær Firenze

Nybygget toscansk stenhus, beliggende i det berømte Chianti Classico område.

Det skønne, fritliggende hus på 158 kvm, ligger uforstyrret i forhold til naboejendommene, og består af en stueetage med et stort, lyst, åbent køkken og stue, et badeværelse, et spisekammer og et depotrum. Fra køkkenet er der direkte adgang til en stor terrasse og en privat have på 1000 m2 med oliventræer. På første sal er der tre rummelige soveværelser, to badeværelser (det ene en-suite).

Huset er smagfuldt renoveret med materialer af høj kvalitet, hvilket gør det æstetisk og funktionelt tiltalende. Der er blevet lagt stor vægt på at ære den traditionelle toscanske byggestil, samtidig med at der er tilføjet et moderne touch.

Udendørsarealerne består, udover terrasse og have, af endnu en terrasse i forbindelse med et af soveværelserne, samt et fælles poolområde, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt.

Ejendommen ligger lige i hjertet af vin-distriktet Chianti Classico, kendt over hele verden for sine fantastiske vin, kulinariske oplevelser og det karakteristiske toscanske landskab med rullende bakker, vinmarker og oliventræer.

Den nærmeste landsby, Strada in Chianti (5 km) har alt man har brug for, fra restauranter og supermarkeder til banker og apoteker. Om tirsdagen er der et lille marked i byen, hvor du kan købe alt fra lokale specialiteter til tøj og ting til hjemmet.

De charmerende byer Greve, Radda, Panzano og Castellina er alle i nærheden, og berømte destinationer som San Gimignano, Siena og Firenze kan nås på mindre end en time. Strada in Chianti er godt forbundet med Firenze og det omkringliggende område med bus.

24. februar 2023|

Unik smuk toscansk landejendom nær Tavarnelle – restaureringsprojekt

Smukt rustikt landhus i sten, beliggende i idylliske grønne omgivelser med udsigt til det toscanske landskab. En virkelig sjælden ejendom på grund af de mange uberørte originale detaljer.

Hovedbygningen består af beboelse med tilstødende stalde, kældre, opbevaringslokaler og redskabsskure. Fra den store stue i stueplan er der direkte adgang til den charmerende, brolagte gårdsplads. Foran huset ligger den gamle ladebygning med udhuse, som kræver komplet istandsættelse.

Adgangsvejen til huset er velholdt og asfalteret, og man kan således nemt nå den charmerende landsby Tavarnelle på få minutter. Ejendommen er i øjeblikket registreret som landbrug og har behov for en total renovering.

Boligen ligger lige i hjertet af vin-distriktet Chianti Classico, kendt over hele verden for fantastisk vin kombineret med kulinariske oplevelser og det karakteristiske toscanske landskab med bølgende bakker, vinmarker og oliventræer.

Den nærmeste landsby Tavarnelle (2 km) har alt, man har brug for – restauranter, supermarkeder, banker og apoteker. På torsdage er der et lille marked i byen, hvor man kan købe alt fra lokale specialiteter til tøj og ting til hjemmet.

De charmerende byer Colle Val d’Elsa, Barberino Val di Pesa, Greve in Chianti og Certaldo er alle i nærheden, og berømte destinationer som San Gimignano, Siena og Firenze kan nås på mindre end en time.

24. februar 2023|

Smukt og rustikt landhus med olivenlund og fantastisk panoramaudsigt

Landhus på omkring 240 kvadratmeter, smukt beliggende blot et stenkast fra landsbyen Cozzile, i provinsen Pistoia.

Huset er fordelt på to etager og er meget lyst. Foruden fem soveværelser er der to badeværelser, et rummeligt køkken med flot antik pejs, en stor entre og et skønt værelse med brændeovn.

Huset er i fremragende stand, og emmer af personlighed og sjæl. Det har mange smukke, velbevarede detaljer, såsom gamle døre, synlige loftsbjælker og terracotta-gulve. I forlængelse af huset ligger en skøn have og en terrasse med panoramaudsigt. Huset er omgivet af cirka en hektar jord. Til ejendommen hører en ladebygning på cirka 60 kvm, som kan restaureres og omdannes til bolig. Boligens sydvendte placering garanterer masser af lys og varme, selv om vinteren.

Ejendommen er beliggende i et skønt område med talrige vandre- og cykelstier, charmerende landsbyer, og kurbyen Montecatini Terme kun 15 minutter væk i bil, hvor du kan finde store supermarkeder, gode restauranter, og – naturligvis – adskillige termiske kilder og spabade til en dag med afslapning og selvforkælelse.

Ejendommens geografiske placering er ideel som udgangspunkt til at besøge resten af ​​Toscana, med berømte destinationer som Lucca, Firenze, Pistoia, Pisa mindre end en times kørsel væk. Skisportsstedet Abetone og den toscanske kyst ligger også kun en kort køretur fra huset.

24. februar 2023|

Skøn ferielejlighed i godt ejendomskompleks med bl.a. pool

Dejlig ferielejlighed beliggende midt i Toscana i den kendte landsby Gaiole in Chianti – kåret som europas mest idylliske sted at bo af Forbes Magazine i 2008.

Lejligheden er på circa 50 kvm. og består af et soveværelse, badeværelse med brusekabine, køkken og stue/spisestue adskilt af en skydedør. Der er fint plads til at have en sovesofa i stuen, så man kan rede op til yderligere to personer. Komplekset blev bygget i 2007 i gennemført toscansk landsbystil, med typiske stenhuse og hyggelige stræder og trapper.

Alle ejere har adgang til et væld af fælles faciliteter som den store swimmingpool, fitnessrum, bordtennis, vaskeri, Tesla oplader mm. Komplekset ligger i lige i udkanten af Gaiole in Chiantis hyggelige centrum, og alle byens tilbud er i gåafstand.

Gaiole in Chianti er en typisk toscansk by med skønne udsigter, hyggelige gader og torve og frem for alt en dejlig stemning året rundt. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, pizzeriaer, kaffebarer, vinbarer m.m. Her er fine indkøbsmuligheder i byens lille supermarked, grønthandler, slagter, apotek osv. Det er muligt at leje scooter og cykler i byen. Herfra er der masser af udflugtsmuligheder, vingårde og turistattraktioner i nærområdet.

Der er 30 min. kørsel til Siena, en time til Firenze, 30 min. til Panzano, 45. min til Greve, 45 min til San Gimignano, 45 min til Pienza, 60 min til Montalcino og Montepulciano, 40 min til Monteriggioni, halvanden time til kysten og det samme til Umbriens Trasimenosø.

Området er meget velegnet til landevejscykling, og byder på nogle af regionens bedste vinoplevelser.

24. februar 2023|

Særdeles smukt og hel gennem restaureret toscansk stenhus med vidunderlig udsigt

Et helt fantastiske toscansk stenhus  beliggende i smukkeste grønne omgivelser på Montalbano ved Vinci. Huset er smagfuldt restaureret med materialer af høj kvalitet og med stor respekt for husets oprindelige stil. Her er tydeligvis tænkt over hver eneste detalje.

I stueplan træder man ind i et stort åbent lokale, der rummer en dejlig opholdsstue med pejs og et åbent køkken med spiseplads, hvorfra der er direkte udgang til en stor terrasse med den skønneste udsigt. På førstesalen ligger to store soveværelser, og endnu to rummelige badeværelser, og også på andensalen finder vi et badeværelse og et værelse. Alle værelserne har udsigt over et smukt bakkelandskab. Kælderen består af et stort lokale, der evt. kan benyttes som gæsteværelse, samt et teknikrum med opbevaringsplads.

De yderst velplejede udearealer består af en mindre have, en stor gårdsplads med plads til flere biler samt en skøn terrasse med en lækker pool, hvor man kan nyde roen der kendetegner ejendommen.

Ejendommen er beliggende i det eftertragtede område Faltognano, kun et par kilometer fra byen Vinci, fødested for den berømte kunstner, Leonardo da Vinci. Området kan prale af en fantastisk udsigt, traditionel toscansk landcharme og en gunstig beliggenhed med alle fornødenheder og faciliteter i nærheden. I Vinci er der mange gode restauranter, en række specialbutikker og et lille supermarked. Derudover byder byen på et ugentligt marked og et stort udvalg af kulturoplevelser hele året.

Få hundrede meter fra boligen ligger en lille købmand, der sælger de mest nødvendige dagligvarer, brød, ost m.m. Området er et super godt udgangspunkt for udflugter, hvad end man vil på kulturel opdagelse, en tur til stranden, i en storby fx på shopping eller ud at besøge vingårde. Byerne Firenze, Lucca, Pistoia, Montecatini Terme og Prato ligger alle mindre end en times kørsel fra boligen. Det samme gælder lufthavnene i Firenze og Pisa, mens Bologna lufthavn blot ligger halvanden time væk.

24. februar 2023|

Enestående smuk liebhaver ejendom med pool – alt er bare tiptop

Med formidabel udsigt over Toscanas vidunderlige natur er her den skønneste liebhaver ejendom, hvor alt bare spiller til perfektion.

Denne smagfuldt indrettede landejendom fra 1500-tallet er istandsat med stor respekt for husets oprindelige stil – en ægte toscansk landejendom i sten udvendigt og indenfor med rustikke terra cotta gulve, loftsbjælker i træ, og tillige med moderne funktionelle energi-løsninger – fx luft-til-vand-varmeanlæg (varmepumpe).

I stueplan er en charmerende entre, et dejligt badeværelse, et bryggers/teknikrum med god opbevaringsplads, et stort vinskab og et herligt stort køkken, hvorfra der er åbent direkte til spisestuen og opholdsstuen, som har en rigtig hyggelig indbygget pejs.

På 1. sal er der to dejlige soveværelser – hvoraf især det ene med fransk altan har en betagende udsigt over pool, terrasserne, skov og masser af natur. Det andet soveværelse har skøn udsigt til den flotte have. Her er også to store badeværelser samt en stue – gennemgangsværelse – med en sovesofa.

Terrasserne og poolen er et herligt kapital for sig. Her er 3 overdækkede terrasser, hvor man kan nyde udsigten over landskabet og ikke mindst den lækre pool, der er med saltvand – den er på alle måder behagelig at boltre sig i.

Boligen er omgivet at ca. 13.000 kvm jord, en særdeles smuk, enestående beplantet og velplejet have med adskillige hyggekroge, der indbyder til afslapning. Ejendommen er fuldstændig privat, i fredfyldte omgivelser og syd-vest-vendt med udsigt til den smukke natur.

Her er der rig mulighed for vandreture, og området er et yndet træningssted for såvel professionelle cyklister som for amatører.

Blot 600 meter fra ejendommen ligger den lille by Macchino, hvor man kan købe fornødenheder i byens lille købmand og spise på den lokale restaurant, der serverer typiske toscanske retter. To øvrige restauranter ligger 10 minutter fra ejendommen til fods, mens der i Marliana – ca. 10 minutter i bil herfra – ligger to gode gourmet restauranter. I den nærmeste større by, Pescia, som ligger blot 5 kilometer væk, finder man alle fornødenheder.

Stedet er det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele Toscana. Herfra er der 60 km til såvel Firenze som Pisa og 30 km til Lucca. I området ligger mange hyggelige landsbyer og den dejlige kur-by Montecatini Terme. Afstanden til både Firenze og Pisa lufthavn er cirka en time.

Glæd dig til at opleve denne unikke perle!

27. oktober 2022|

Storartet landejendom med flot park, elegant pool og smuk beliggenhed

Alt står super skarpt på denne særdeles velplejede landejendom i Firenze-provinsen. Vi er her er tæt på både Gambassi Terme, San Gimignano, Castelfiorentino og Certaldo.

Ejendommen, der er højt beliggende med dejligste udsigt over et særdeles smukt bakkelandskab, består af flere boliger: Et hovedhus i 2 plan og et gæstehus med 2 boliger, der har hver sin indgang.

Hovedhuset og den ene bolig i gæstehuset er fuldstændig restaureret i 2000. Den anden bolig i gæstehuset er elegant renoveret i 2021 – vel at mærke i moderne stil.

Hovedhus.
Stueetagen i hovedhuset består af 2 flotte stuer, et kontor og et badeværelse. På 1. sal finder man en stor lys spisestue med flot pejs og et stort køkken med en hyggelig hems, pejs og ægte pizzaovn. Endvidere er her 2 store soveværelser – det ene med altan og et dejligt badeværelse.

Gæstehus – bolig 1.
Gæstehuset består som nævnt af 2 boliger. Den ene bolig er perfekt som gæstebolig – evt. til udlejning – med et særdeles smukt soveværelse med dobbeltseng og adgang til en skøn balkon. Her er tillige et herligt badeværelse.

Gæstehus – bolig 2.
Indgangen til den nyrestaurerede afdeling fører ind til en spændende bolig bestående af en selvstændig indgang, lille terrasse, stue, badeværelse og køkken i stueetagen og et soveværelse på øverste etage. Alle materialer er af høj kvalitet og man har været bevidst om at bevare mange af de originale detaljer.

Til huset hører en særdeles smuk have med med flere terrasser, de flotteste græsplæner, fantastiske blomster og spændende planter – alt overordentligt velplejet og med bl.a. et underjordisk kunstvandingssystem, der anvender opsamlet regnvand. Her er tænkt på alt.
en udendørs pizzaovn.

Den elegante swimmingpool, der er omgivet af med smukke stensætninger, beplantning og pavilloner, måler ca. 6 x 4 meter.

Haven er et eventyr også ‘by night’, hvor belysning af bedste slags medvirker til at man har lyst til at gå på opdagelse i de trygge omgivelser

Ejendommen har i alt 2 ha jord med olivenlund – ca. 150 træer, der producerer fantastisk olivenolie. Have rummer også et fint lille stenhus med grill-plads og pizzaovn. Tillige en smuk dam med fisk og åkander, der holder myg væk.

Her er mægtig gode tilkørselsforhold via en asfalteret vej og med en kort grusvej.

Til orientering er hovedhuset forbundet med en nabos ejendom til den ene side. Man ikke bemærker dog næppe naboen, der har sin egen indkørsel og privat have, som vender væk fra hovedhuset.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Catignano ved Gambassi Terme kun 4 km fra boligen. Her finder man både apotek og supermarked.

Ejendommen har en vældig fin beliggenhed, så det er nemt at nå de vigtigste byer og attraktioner i Toscana:
Certaldo 8 km. San Gimignano 20 km. Siena 54 km. Firenze 56 km. Pisa 73 km. Lucca 74 km og Volterra 35 km.
Til strandene og den toscanske kyst er der ca. 70 km.

13. december 2021|