Som din købermægler i bolighandlen er vi ‘din mand’

Hvad er en købermægler?

En dansk købermægler er en rådgiver, der repræsenterer køber og udelukkende varetager jeres interesser, når I køber en bolig – også selvom den boligen ligger i udlandet.

Købermægleren er en bolig-professionel med mange års erfaring indenfor ejendomsbranchen, han kender boligmarkedet ud og ind og har styr på de finansielle og praktiske forhold, der forekommer ved en bolighandel. For at få mest ud af sin købermægler er det optimalt, at han kommer så tidligt som muligt ind i processen. Derfor er det hensigtsmæssigt, at have købermægleren med allerede i forbindelse med søgning og udvælgelse af relevante boligemner.

Peter Simmering, som ejer Toscana Bolig®, er den eneste danske ejendomsmægler med speciale i italiensk bolighandel. Peter Simmering varetager købermægler opgaver og gennemfører mange forskellig artede køb for adskillige danskere og boligkøbere fra andre lande. Boligerne ligger ikke kun i Toscana, men overalt i Italien – fra nord til syd i støvlelandet.

Hos Toscana Bolig kan vi tillige orientere dig om finansiering ved køb af bolig i Italien og hjælper særdeles gerne med kontakt til den eneste – såvidt vi er orienteret – velrenomerede danske bank, der gerne vil tage en snak med jer om mulighederne for at finansiere jeres italienske boligkøb eller nybygning samt eventuel restaurering, bygning af swimmingpool m.m.

Eksempelvis tager vi os af følgende opgaver, når du bruger os som købermægler:

  • Grundig information om forløbet af købsprocessen
  • Forhandling af den bedst opnåelige pris og optimale vilkår for jer
  • Beregning af de samlede handelsomkostninger – herunder købsskatter i Italien
  • Vi deltager – med dig eller for dig – i alle relevante møder – bl.a. notar-møde
  • Vi orienterer dig om dine opgaver og pligter ifm. købet
  • Hjælp til oprettelse af konto i lokal italiensk bank
  • Vejledning om tilmelding til det italienske personregister (for at få ‘codice fiscale’)
  • Kontakt til diverse aktører i bolighandlen – herunder notar
  • Kontakt til landmåler (‘geometra’) m.fl.
  • Orientering om og evt. kontakt til dansk bank ang. mulig finansiering

Som dansk ejendomsmægler må man aldrig repræsentere både køber og sælger i samme handel, for så er ejendommægleren ikke uvildig. Dette er den store forskel mellem en dansk og en italiensk ejendomsmægler. Den italienske ejendomsmægler får nemlig salær fra både køber og sælger, og mægleren er dermed ikke uvildig i handlen – du er ikke sikker på, om han varetager dine interesser 100%.

Med Toscana Bolig® som købermægler ved I med sikkerhed, at vi er på købers – jeres – side. Som købermægler er det vores opgave at forhandle boligens pris og vilkår ALENE til gavn for jer.

For os er det vigtigt, at I føler jer trygge og ved, at vi er ‘jeres mand’, når I vælger at bruge os som købermægler. Derfor viser vi her på hjemmesiden kun boliger, der er til salg hos andre ejendomsmæglere, og hvor Toscana Bolig udelukkende kan være behjælpelig som købermægler. 

Se mere om, hvordan I kan bruge Toscana Bolig® som købermægler HER

Da vi her på hjemmesiden under Køb bolig udelukkende viser eksempler på boliger, der er i kommission hos andre ejendomsformidlere, har Toscana Bolig® intet ansvar for informationerne angående de boliger, der vises på denne hjemmeside. Toscana Bolig® er alene købermægler, der assisterer køber i disse sager.