Hent boliginformation

Særdeles smukt og hel gennem restaureret toscansk stenhus med vidunderlig udsigt

Et helt fantastiske toscansk stenhus  beliggende i smukkeste grønne omgivelser på Montalbano ved Vinci. Huset er smagfuldt restaureret med materialer af høj kvalitet og med stor respekt for husets oprindelige stil. Her er tydeligvis tænkt over hver eneste detalje.

I stueplan træder man ind i et stort åbent lokale, der rummer en dejlig opholdsstue med pejs og et åbent køkken med spiseplads, hvorfra der er direkte udgang til en stor terrasse med den skønneste udsigt. På førstesalen ligger to store soveværelser, og endnu to rummelige badeværelser, og også på andensalen finder vi et badeværelse og et værelse. Alle værelserne har udsigt over et smukt bakkelandskab. Kælderen består af et stort lokale, der evt. kan benyttes som gæsteværelse, samt et teknikrum med opbevaringsplads.

De yderst velplejede udearealer består af en mindre have, en stor gårdsplads med plads til flere biler samt en skøn terrasse med en lækker pool, hvor man kan nyde roen der kendetegner ejendommen.

Ejendommen er beliggende i det eftertragtede område Faltognano, kun et par kilometer fra byen Vinci, fødested for den berømte kunstner, Leonardo da Vinci. Området kan prale af en fantastisk udsigt, traditionel toscansk landcharme og en gunstig beliggenhed med alle fornødenheder og faciliteter i nærheden. I Vinci er der mange gode restauranter, en række specialbutikker og et lille supermarked. Derudover byder byen på et ugentligt marked og et stort udvalg af kulturoplevelser hele året.

Få hundrede meter fra boligen ligger en lille købmand, der sælger de mest nødvendige dagligvarer, brød, ost m.m. Området er et super godt udgangspunkt for udflugter, hvad end man vil på kulturel opdagelse, en tur til stranden, i en storby fx på shopping eller ud at besøge vingårde. Byerne Firenze, Lucca, Pistoia, Montecatini Terme og Prato ligger alle mindre end en times kørsel fra boligen. Det samme gælder lufthavnene i Firenze og Pisa, mens Bologna lufthavn blot ligger halvanden time væk.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 1.040.000
Kr. 7.748.000*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 9
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 210
Jord, have – kvm: 300
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 4
Etage: -1+0+2+3
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Vinci
Område: Toscana
Sagsnr.: CH238

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.