Hent boliginformation

Unik smuk toscansk landejendom nær Tavarnelle – restaureringsprojekt

Smukt rustikt landhus i sten, beliggende i idylliske grønne omgivelser med udsigt til det toscanske landskab. En virkelig sjælden ejendom på grund af de mange uberørte originale detaljer.

Hovedbygningen består af beboelse med tilstødende stalde, kældre, opbevaringslokaler og redskabsskure. Fra den store stue i stueplan er der direkte adgang til den charmerende, brolagte gårdsplads. Foran huset ligger den gamle ladebygning med udhuse, som kræver komplet istandsættelse.

Adgangsvejen til huset er velholdt og asfalteret, og man kan således nemt nå den charmerende landsby Tavarnelle på få minutter. Ejendommen er i øjeblikket registreret som landbrug og har behov for en total renovering.

Boligen ligger lige i hjertet af vin-distriktet Chianti Classico, kendt over hele verden for fantastisk vin kombineret med kulinariske oplevelser og det karakteristiske toscanske landskab med bølgende bakker, vinmarker og oliventræer.

Den nærmeste landsby Tavarnelle (2 km) har alt, man har brug for – restauranter, supermarkeder, banker og apoteker. På torsdage er der et lille marked i byen, hvor man kan købe alt fra lokale specialiteter til tøj og ting til hjemmet.

De charmerende byer Colle Val d’Elsa, Barberino Val di Pesa, Greve in Chianti og Certaldo er alle i nærheden, og berømte destinationer som San Gimignano, Siena og Firenze kan nås på mindre end en time.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 800.000
Kr. 5.960.000*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 6
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 900
Jord, have – kvm: 19.000
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2 + kælder
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Tavarnelle
Område: Toscana
Sagsnr.: CH241

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.