Hent boliginformation

Smukt beplantet landejendom med pool

Særdeles dejligt beliggende landejendom med herligste udsigt til det smukke toscanske landskab og masser af oliventræer.

Huset er et typisk toscansk stenhus, der er opdelt i 2 selvstændige boliger på i alt ca. 400 kvm.. Ejendommen fungerer pt. som en agriturismo – en landbrugsejendom med bed & breakfast.

Her er fantastisk smuk natur, et hav af betagende blomster og buske samt flere skønne terrasser med udsigt og hyggekroge.

I haven er her også en lille legeplads og en indbydende solcelleopvarmet swimmingpool.

Til ejendommen hører en olivenlund med ca. 500 oliventræer. Det er muligt at indgå en aftale med sælger om at overtage det nuværende udstyr til produktion af certificeret økologisk olivenolie.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 630.000
Kr. 4.693.500*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 405
Jord, have – kvm: 26.500
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 0+1
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Lamporecchio
Område: Toscana
Sagsnr.: CH145

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.