Hent boliginformation

Skøn villa med fænomenal panoramaudsigt

Særdeles smukt restaureret villa beliggende i de smukke bakker ved den hyggelige by Buggiano få minutter fra indkøbsmuligheder og et stort udvalg af restauranter og butikker.

Den flotte villa har gennemgået en omfattende renovering, hvor bevarelsen af den originale stil er blevet prioriteret højt, samtidigt med at man ikke er gået på kompromis med funktionalitet og æstetik. De smukke døre, der forbinder rummene i stueetagen med den overdækkede terrasse og pool-området sikrer et flot lysindfald. Dette gør boligen aldeles indbydende.

Udover et smukt landkøkken med spiseplads og et dejligt åbent rum med stor spisestue og dagligstue byder boligen på fem dobbeltværelser og fire store badeværelser.

Terrassen med pool, spiseplads og betagende panoramaudsigt skaber en smuk, naturlig forlængelse af huset og gør det nemt for hele familien at nyde såvel inde- som udelivet.

Boligen er i rigtig god stand og fremstår som indflytningsklar.
Tilkørselsforholdene er gode med asfalteret vej, der fører helt op til ejendommen.

Huset er velegnet til udlejningsaktivitetaktivitet.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 998.000
Kr. 7.435.100*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 14
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 330 kvm
Jord, have – kvm: 4.000
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 0+1+kælder
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Buggiano
Område: Toscana
Sagsnr.: CH265

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.