Hent boliginformation

Skøn ferielejlighed i godt ejendomskompleks med bl.a. pool

Dejlig ferielejlighed beliggende midt i Toscana i den kendte landsby Gaiole in Chianti – kåret som europas mest idylliske sted at bo af Forbes Magazine i 2008.

Lejligheden er på circa 50 kvm. og består af et soveværelse, badeværelse med brusekabine, køkken og stue/spisestue adskilt af en skydedør. Der er fint plads til at have en sovesofa i stuen, så man kan rede op til yderligere to personer. Komplekset blev bygget i 2007 i gennemført toscansk landsbystil, med typiske stenhuse og hyggelige stræder og trapper.

Alle ejere har adgang til et væld af fælles faciliteter som den store swimmingpool, fitnessrum, bordtennis, vaskeri, Tesla oplader mm. Komplekset ligger i lige i udkanten af Gaiole in Chiantis hyggelige centrum, og alle byens tilbud er i gåafstand.

Gaiole in Chianti er en typisk toscansk by med skønne udsigter, hyggelige gader og torve og frem for alt en dejlig stemning året rundt. Byen byder på et stort udvalg af restauranter, pizzeriaer, kaffebarer, vinbarer m.m. Her er fine indkøbsmuligheder i byens lille supermarked, grønthandler, slagter, apotek osv. Det er muligt at leje scooter og cykler i byen. Herfra er der masser af udflugtsmuligheder, vingårde og turistattraktioner i nærområdet.

Der er 30 min. kørsel til Siena, en time til Firenze, 30 min. til Panzano, 45. min til Greve, 45 min til San Gimignano, 45 min til Pienza, 60 min til Montalcino og Montepulciano, 40 min til Monteriggioni, halvanden time til kysten og det samme til Umbriens Trasimenosø.

Området er meget velegnet til landevejscykling, og byder på nogle af regionens bedste vinoplevelser.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 138.000
Kr. 1.028.100*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: Ca. 60
Jord, have – kvm: Nej
Altan, terrasse: Nej
Antal plan: 1
Etage: 1
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Gaiole in Chianti
Område: Toscana
Sagsnr.: CH234

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.