Hent boliginformation

Flot villa med elegant pool og en formidabel udsigt

Dejlig, velholdt villa ved den lille by Marliana, der ligger i smukke omgivelser blot en kort køretur fra kurbyen Montecatini Terme. Her finder man et væld af rigtig gode restauranter, butikker, termalsk kurbad og meget andet.

Huset består af hele to lejligheder – dvs. separate afdelinger med fælles pool område – og ejendommen derfor velegnet til udlejning i de perioder, man ikke selv nyder stedet. Det er naturligvis muligt at slå de 2 lejligheder sammen, så det bliver et samlet selvstændigt hus – herved får man selv både en morgenterrasse, en aftenterrasse og en pool terrasse.

Lejligheden på 1. sal har to soveværelser, to badeværelser og har udgang til en stor privat terrasse.

I stueplan er her tilsvarende to soveværelser samt et stort badeværelse og adgang til egen terrasse og en lille have.

Der er air-conditioning i begge lejligheder, som hver især har en stue med den skønneste udsigt samt et funktionelt køkken.

Pool-området, der er omgivet af en dejlig terrasse, er fælles for begge lejligheder. Herfra er ligeledes flot udsigt – næsten hele vejen til Firenze!!!

Ejendommen ligger i det smukt bakkede landskab mellem Firenze og Lucca med enestående panoramaudsigt til Montecatini Alto og Firenze i det fjerne. Beliggenheden i cirka 450 meters højde sikrer en virkelig flot udsigt til det smukke naturlandskab. Her er der rig mulighed for ture via de mange vandrestier, og området er desuden et yndet træningssted for cyklister – både professionelle og amatører.

Blot 1,5 km fra ejendommen ligger den lille by Marliana, hvor man finder en lille købmand, posthus, apotek, pizzeria, kaffebar mm. En af områdets bedste restauranter ligger blot 500 meter fra villaen, mens der i den nærmeste større by, Montecatini Terme (15 minutter i bil) er et væld af spisesteder og alle indkøbsmuligheder. Ejendommen er det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele Toscana, med 60 km til såvel Firenze som Pisa, og 30 km til Lucca og i området ligger mange hyggelige landsbyer. Afstanden til både Firenzes og Pisas lufthavn er cirka en time.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 1.099.000
Kr. 8.187.550*
Boligtype: Selvst. hus m. 2 lejl.
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 210
Jord, have – kvm: 6000
Altan, terrasse: Ja - private + fælles
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Marliana
Område: Toscana
Sagsnr.: CH272

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.