Anmeldelser

Vi er inderligt taknemmelige for alle de mange positive og tilfredse mennesker, vi gennem årene har haft fornøjelsen af at sælge boliger til i Toscana eller rådgive om huskøb overalt i Italien.

Sceneinstruktør Ulla Gottlieb har skrevet til os:

For nogle år siden gik min livslange drøm om et lille sted i Toscana i opfyldelse.

Jeg henvendte mig til dig, Peter, fordi du er medlem af dansk ejendomsmæglerforening og samtidig taler flydende italiensk, hvilket jeg syntes var en forudsætning for en tryg bolig-handel i Toscana.

I dag kan jeg se, at jeg traf et af mit livs bedste valg, for ikke alene ved du alt om de ofte krogede veje i italiensk lovgivning, du er også et utroligt varmt, hjælpsomt og ansvarsbevidst menneske, som omsorgsfuldt har ledet mig igennem hele den komplekse procedure!

Nu har jeg så min nøgle til det, der for mig er Italiens hjerte. Jeg rejser flere gange om året ned til min lille by, Chianni, hvor jeg trods mit stadigvæk lidt usle italiensk, bliver mødt af en befolkning, der er så berigende i deres imødekommenhed, at hjertet bobler af glæde. Jeg frådser i olivenolie, himmelsk mad og vin, og ser en solopgang, hvis lige ikke findes, fra en udsigt på min balkon, hvor jeg føler mig nær ved evigheden og totalt i live. Alle mine sanser er vidt åbne i en både sjælelig og sanselig oplevelse, så jeg takker dig Peter og din kone Berit for, at I i en sjælden grad gjorde dette muligt.

Kh Sceneinstruktør
Ulla Gottlieb