Solgt

Se salgsopstilling

Udsigt så langt øjet rækker fra unik bolig i toscansk landsby

Ejendommen er helt speciel. Den ligger fuldstændig privat med en skøn, uspoleret udsigt. Samtidig befinder man sig midt i en charmerende toscansk landsby med de vigtigste fornødenheder og masser af aktivitet.

Boligen, der er i 3 plan, har 2 badeværelser, 3 soveværelser og et åbent køkken-alrum med udgang til en den dejligste store terrasse, som er delvist overdækket. Huset er fint restaureret g fremstår indflytningsklart.

Til boligen hører en enestående have med forskellige frugttræer. Det er sandsynligvis muligt at bygge en swimmingpool.

Huset er beliggende tæt på Bagni di Lucca, Lucca, det herlige skisportssted Abetone, hvor der også er flere andre super gode skisteder som perler på en snor,  og er man ikke langt fra en motorvejstilkørsel.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Restaureret landhus
Antal værelser i alt: 5
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 120
Jord, have – kvm: 3300
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 3
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Casabasciana
Område: Toscana
Sagsnr.: CH120

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.