Solgt

Hent boliginformation

Toscansk rustik landejendom beliggende mellem de bløde bakker ved Pisa

Her finder man den ægte toscanske landidyl.Dette er et rigtigt rustikke stenhus fra 1800-tallet, der er beliggende i et smukt og uforstyrret bakkelandskab med udsigt så langt øjet rækker, nær borgbyen Chianni i Pisa-provinsen.

Huset er i god stand, men kræver istandsættelse. Taget og lofterne er allerede blevet restaureret, og der er gjort klar til at installere opvarming i alle boligens rum. Ejendommen er forbundet til elnettet og vandforsyning.

Der er mulighed for at bygge en swimmingpool på grunden. En sidebygning/redskabsrum med udhæng samt en fungerende pizza ovn hører også til ejendommen.

Stedet emmer af ro og fred og indbyder til total afslapning. Vil man ud at gå på opdagelse, ligger ejendommen perfekt i forhold til Pisa, Siena, San Gimignano, Volterra, Firenze, en række mindre middelalderbyer og havet. I Chianni, der ligger et par km fra ejendommen, man har alle fornødenheder lige ved hånden.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 5
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 348
Jord, have – kvm: 20000
Altan, terrasse: -
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Rivalto
Område: Toscana
Sagsnr.: CH141

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.