Hent boliginformation

Toscansk energi-optimeret hus med flotteste udsigt

Gennemrenoveret villa med moderne og funktionelle energiløsninger beliggende blot få kilometer fra Arezzo og mange af Toscanas og Umbriens spændende attraktioner og udflugtsmål. Boligen består af ca. 300 kvm fordelt på 3 plan.

Stueetagen består af en overdækket veranda, en lys og rummelig dagligstue med pejs og spiseplads, et moderne køkken med udgang til en terrasse og tre rummelige soveværelser, hvoraf to har adgang til en altan. Der er desuden to badeværelser i stueplan.

På førstesalen finder vi endnu et soveværelse med altan, et studie, et badeværelse samt to store opbevaringsrum. Sommersæsonen forlænges af den dejlige vinterstue, hvorfra man har udsigt til den haven med oliventræer og kan nyde hyggelige stunder i godt selskab.

Kælderetage, som er forbundet til de øvrige etager via en indendørs trappe, er moderne og særdeles funktionel.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 595.000
Kr. 4.432.750*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 309
Jord, have – kvm: 11.000
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 0+1+kælder
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Arezzo
Område: Toscana
Sagsnr.: CH258

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.