Hent boliginformation

Stor gennem restaureret landejendom med suveræn beliggenhed

I det betagende toscanske landskab i området Massa e Cozzile – nord for Montecatini Terme – ligger denne skønne landejendom.

Huset har et boligareal på 300 kvm.

Boligen er gennemrenoveret med respekt for de originale detaljer, og består af 6 soveværelser, 4 badeværelser, to store stuer/opholdsrum og et stort spisekøkken fordelt i to plan.

Til ejendommen hører desuden skønne udearealer med swimmingpool, pergola med spiseplads og pizzaovn, udekøkken samt en stor grund med oliven- og frugttræer.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 980.000
Kr. 7.301.000*
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 6
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 300
Jord, have – kvm: 21000
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Massa e Cozzile
Område: Toscana
Sagsnr.: CH130

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.