Hent boliginformation

Smukt og rustikt landhus med olivenlund og fantastisk panoramaudsigt

Landhus på omkring 240 kvadratmeter, smukt beliggende blot et stenkast fra landsbyen Cozzile, i provinsen Pistoia.

Huset er fordelt på to etager og er meget lyst. Foruden fem soveværelser er der to badeværelser, et rummeligt køkken med flot antik pejs, en stor entre og et skønt værelse med brændeovn.

Huset er i fremragende stand, og emmer af personlighed og sjæl. Det har mange smukke, velbevarede detaljer, såsom gamle døre, synlige loftsbjælker og terracotta-gulve. I forlængelse af huset ligger en skøn have og en terrasse med panoramaudsigt. Huset er omgivet af cirka en hektar jord. Til ejendommen hører en ladebygning på cirka 60 kvm, som kan restaureres og omdannes til bolig. Boligens sydvendte placering garanterer masser af lys og varme, selv om vinteren.

Ejendommen er beliggende i et skønt område med talrige vandre- og cykelstier, charmerende landsbyer, og kurbyen Montecatini Terme kun 15 minutter væk i bil, hvor du kan finde store supermarkeder, gode restauranter, og – naturligvis – adskillige termiske kilder og spabade til en dag med afslapning og selvforkælelse.

Ejendommens geografiske placering er ideel som udgangspunkt til at besøge resten af ​​Toscana, med berømte destinationer som Lucca, Firenze, Pistoia, Pisa mindre end en times kørsel væk. Skisportsstedet Abetone og den toscanske kyst ligger også kun en kort køretur fra huset.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 370.000
Kr. 2.756.500*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 9
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 240
Jord, have – kvm: 10.000
Altan, terrasse: Ja, flere terrasser
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Massa e Cozzile
Område: Toscana
Sagsnr.: CH225

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.