Hent boliginformation

Smuk, istandsat lejlighed i skøn, malerisk og fredet middelalderby

Boligen – fra ca. 1600-tallet – er centralt beliggende i den gamle bydel i Pigna og er formentligt en del af den gamle bymur. Lejligheden er på 3. sal af et byhus på i alt 5 etager. Der er privat adgang til boligen i gadeplan – direkte fra en af byens ældste gader. Lejligheden er helt igennem og smagfuldt istandsat med stor respekt for husets originale stil og historie, men med tidssvarende komfort. 

Man har bevaret mange smukke detaljer, såsom det skak-ternede gulv i stue-køkken-alrum, gamle døre, indbygget skab m.v. 

Fra hoveddøren træder man direkte ind i den smukke stue og køkken-alrum, hvorfra der er udgang til den hyggelige terrasse på 8 kvm. Her er god plads til bord og stole. Herfra kan man nyde den vidunderlige udsigt over byens gamle tage, de omkringliggende olivenlunde og de smukke  grønne bjerge i baggrunden. 

Fra stuen er der adgang til boligens lyse og rummelige soveværelse, der har et aflukket pulterrum med god plads til opbevaring. 

Til boligen hører desuden to små “cantina’er” med højt til loftet –  i alt 15 kvm. Rummene, hvoraf det ene er istandsat, giver mulighed for ekstra opbevaring, indretning af vinkælder eller noget helt tredje. Disse rum befinder sig i bygningen lige overfor lejligheden. 

De nuværende ejere har gennem de seneste 15 år udskiftet tag, facader, vinduer og skodder, lagt trægulv i soveværelset og istandsat bad, køkken, vægge m.m. 

Nye elinstallationer er blevet fræset ind i væggene, der er blevet indlagt varmt vand og ført bygas til køkkenet. Boligen opvarmes med brændeovn og el-varmeapparater. 

I det indbyggede skab i køkken-alrummet, er der installeret vaskemaskine, og her er fin plads til opbevaring. 

Boligen er helt indflytningsklar, og det meste inventar kan medfølge ved overtagelse efter aftale med sælger. 

I Pigna findes et stort udvalg af gode restauranter (heraf en Michelin Bib Gourmand), kaffe- og isbarer, pizzeriaer, caféer m.m., samt apotek, politistation, 2 købmænd og et posthus. Her er 100% ren luft, stilhed og en varm og imødekommende lokalbefolkning. Pigna har bevaret sin oprindelighed. 

Der er flere hyggelige B&Bs i byens centrum, hvis man har behov for at indlogere gæster. Pigna, der ligger ved foden af de Maritime Alper, er omgivet af en fredet naturpark, hvor floden Nervia løber igennem og har skabt små idylliske smeltevandssøer, vandfald og flodbade i  gåafstand til lejligheden. Her kan man køle sig ned på varme sommerdage. Der er desuden fine forhold for vandring og cykling, og i byen findes en tennisbane, fodboldbane,  legepladser m.m. 

Stedet er det perfekte udgangspunkt for både kortere og længere udflugter. Indenfor kort afstand har man adgang til både natur, kunst, kultur, sport, udforskning af maleriske middelalderbyer eller storbyoplevelser, både lokalt samt i nærområdet i Italien og Frankrig. 

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 118.000
Kr. 879.100*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 3
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 51
Jord, have – kvm: 0
Altan, terrasse: Ja, altan
Antal plan: 1
Etage: 3.
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Pigna, Liguria
Område: Ligurien
Sagsnr.: CH188

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.