Solgt

Se salgsopstilling

Smagfuldt restaureret lejlighed i hyggelig by

I den hyggelige toscanske landsby Chianni, midt i det smukke bakkelandskab i Pisa provinsen, ligger denne skønne nyrestaurerede lejlighed i to plan, med en stor 14 m2 terrasse, i en historisk ejendom der daterer tilbage til 1600-tallet.

Der er kræset for detaljerne, og man har virkelig gjort sig umage for at bevare boligens oprindelige stil og samtidig gøre den funktionel og moderne.

Lejligheden ligger i gå-afstand til flere fantastiske restauranter og indkøbsmulighederne er mange i landsbyen.

Chianni er en charmerende by, der summer af liv i foråret og om sommeren samt efteråret, men også i vinterhalvåret er der masser af lokale tilbud, som fx. den årlige vildsvine-fest i november, hvor der er mulighed for at smage lokale retter og specialiteter – side om side med de lokale.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 5
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 173
Jord, have – kvm: 0
Altan, terrasse: Ja, 14 kvm terrasse
Antal plan: 2
Etage: 2
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH140

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.