Hent boliginformation

Skønt stenhus med pool og vinstokke i dejlige omgivelser

Charmerende stenhus beliggende i fredfyldte og smukke omgivelser ikke langt fra Città di Castello i det nordlige Umbrien.

Huset er på ca. 140 kvm fordelt på to etager. Det består af et stort spisekøkken, spisestue,  dagligstue, 2 værelser, 2 badeværelser samt et gennemgangsværelse. Ejendommen er helt igennem restaureret og indflytningsklart.

Grunden på ca. en hektar består af en dejlig have i flere niveauer. Endvidere er der et stykke jord med vinstokke, oliven- og frugttræer, af hvilke man kan lave både olivenolie og vin til eget forbrug. Derudover er der en herlig fritstående pool, hvorfra der er den skønneste udsigt over landskabet.

Det perfekte hjem for parret eller familien, der søger en bolig i  overskuelig størrelse med smukke udearealer og privatliv, og dog tæt på både by og udflugtsmål.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 429.000
Kr. 3.196.050*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 140
Jord, have – kvm: 10000
Altan, terrasse: Ja, flere terrasse
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Cittá di Castello
Område: Umbrien
Sagsnr.: CH186

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.