Hent boliginformation

Særdeles hyggeligt stenhus med formidabel udsigt ved Vinci

Dette charmerende stenhus i 2 etager ligger som endehuset i en ejendom med ialt 3 boliger få km fra Leonardo da Vincis fødested og byen Vinci i hjertet af Toscana. Herfra er der den mest vidunderlige udsigt over det skønne toscanske landskab med oliventræer og vinmarker og betagende bakker og byer langt ude i horisonten. Her er fantastisk at være, og man kan ikke undgå at falde for stedet, der giver masser af udfoldelsesmuligheder.

Selve huset består af en stue/værelse i grundplan hvorfra man via en lille mellemgang har adgang til husets super gode badeværelse med bl.a. bruser og vaskemaskine.
Trappen fører op til 1. sal, der er et mægtig lyst og imødekommende rum. I det store åbne rum er alle de primære aktiviteter – åbent velfungerende køkken med fx køleskab med frostboks, ovn og kogeplader – tillige stor spiseafdeling, hvorfra der er en imponerende udsigt gennem terrassedørene, der fører ud til en herlig møblerbar altan. Mellem køkkenafdelingen og spiseafdelingen er en hyggelig brændeovn, der varmer hele huset op om vinteren.Husets nuværende ejere har i dette fine rum placeret en genial reol, der gemmer dobbeltsengen, som slås ind i reolen, når den ikke bruges.

Alt i alt er dette et hus med mange fine detaljer og kvadratmetrene er veludnyttede og flot velholdt. Huset, der er et gammelt stenhus blev gennemrestaureret i 2007 og er siden blevet særdeles fint vedligeholdt gennem årene. Udenfor huset er en skøn udsigtsterrasse omkranset af smukke blomster…. og så med udsigt i top. Nedenfor huset er tillige en dejlig terrasse, der i de varme soltimer om sommeren giver mulighed for skygge og en god siesta.

Ejendommen er på alle måder en lille perle med ca. 1800 kvm. jord med bl.a. oliventræer, hvoraf man kan lave sin egen helt fantastiske olivenolie – og den kan anbefales!!!!

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 169.000
Kr. 1.259.050*
Boligtype: Ende-rækkehus
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 1-2
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 59
Jord, have – kvm: 1.780
Altan, terrasse: 2 terrasser og altan
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Vinci, Firenze
Område: Toscana
Sagsnr.: CH108

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.