Solgt

Se salgsopstilling

Rigtig hyggelig toscansk fienile med storartet udsigt

På det smukke lille bjerg Montalbano mellem masser af oliventræer og vild fredfyldt natur finder man denne typisk toscanske fienile – en original ladebygning.

Huset, der er på 54 kvm, ligger få km fra Leonardo da Vincis fødested, og byen Vinci i hjertet af Toscana, ligger dette hyggelige stenhus med den mest vidunderlige udsigt over det skønne toscanske landskab med oliventræer og vinmarker.

Her er der ro og afslapning, idet huset har en stor, privat terrasse i flere plan, fuldstændig afskærmet fra nabohuset.

Fra terrassen træder man ind i et udmærket køkken-alrum med en hyggelig spiseafdeling-stue med pejs og et velfungerende køkken med alle nødvendigheder. Fra dette rum fører en vinkeltrappe op til et komfortabelt soveværelse med tilstødende badeværelse.

Til ejendommen hører desuden ca. 7000 kvm. jord med både skov og oliventræer, hvoraf man kan lave sin egen helt fantastiske olivenolie.

Et herligt sted at være.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Fienile
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 54
Jord, have – kvm: 7000
Altan, terrasse: Ja, 2 terrasser
Antal plan: 2
Etage: Stueplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Vinci
Område: Toscana
Sagsnr.: CH115

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.