Hent boliginformation

Rigtig godt rækkehus med pool og formidabel udsigt

En flot placeret bolig med privat terrasse og egen have, fælles pool m.m., hvorfra der er en betagende panoramaudsigt over det vidunderlige, fredfyldte landskab. Huset har 82 kvm beboelse samt loftværelse på 15 kvm. Boligen er en slags rækkehus – en del af en restaureret olivengård med ialt 9 boliger.

Til ejendommen hører fælles swimmingpool og en dejlig olivenlund, som husets beboere høster frugterne af hvert år og får den bedste olivenolie fra.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 220.000
Kr. 1.639.000*
Boligtype: Rækkehus i olivengård
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 82+15
Jord, have – kvm: 50
Altan, terrasse: Ja - privat terrasse
Antal plan: 3
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Larciano
Område: Toscana
Sagsnr.: CH103

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.