Hent boliginformation

Rigtig godt rækkehus med pool og formidabel udsigt

En flot placeret bolig med stue og køkken i grundplan, 2 værelser og et badeværelse på 1. sal samt i loftværelse. Her er en privat terrasse og egen have på ca. 50 kvm., fælles swimmingpool og gode parkeringsforhold. Fra hele ejendommen er der en betagende panoramaudsigt over det vidunderlige, fredfyldte toscanske landskab med olivenlunde og vinmarker, vild natur og byer i horisonten. Huset har 82 kvm beboelse fordelt samt det nævnte loftværelse øverst oppe på 15 kvm. Boligen er som et rækkehus, der ligger i en del af en restaureret olivengård med i alt 9 boliger.

Til ejendommen hører fælles swimmingpool og en dejlig olivenlund, som husets beboere høster frugterne af hvert år og får den bedste olivenolie fra.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 220.000
Kr. 1.639.000*
Boligtype: Rækkehus i olivengård
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 82+15
Jord, have – kvm: 50
Altan, terrasse: Ja - privat terrasse
Antal plan: 3
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Larciano
Område: Toscana
Sagsnr.: CH103

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.