Hent boliginformation

Podere Mille Stelle ….. en unik delebolig i luksusklassen

‘Gården med de Tusinde Stjerner’ er en unik – snart ny-restaureret – delebolig i luksusklassen for i alt 4 ejerfamilier, der vil eje boligen sammen men bruge den hver for sig – dvs. uden at skulle dele huset, haven og swimmingpoolen med andre, når man holder ferie.

Her er en del på 25% af ejendommen til salg. For kun fjerdedel af, hvad en liebhaver ejendom af denne kaliber normalt koster, kan man således blive medejer af hele ejendommen til en købspris på  € 375.000. Og som ejer betaler man tilsvarende kun 25% af de samlede udgifter til driften af ejendommen, skønt man råder 100% over huset, når man er her.

Den dejlige landejendom  – der allerede er købt og er ved at blive istandsat – vil indenfor 12 måneder være totalt restaureret og møbleret og vil blive overdraget som en nøglefærdig bolig til ejerne.

Boligen er særdeles smukt beliggende i Rivalto i hjertet af Toscana med udsigt over de bløde toscanske bakker og den skønne fredfyldte natur – og naturligvis med adgang til masser af betagende solnedgange og en stjernehimmel så flot.

Huset er et ægte toscansk stenhus, som bliver helt igennem restaureret med smukke detaljerer og materialer af højeste kvalitet. Ejendommen er på ca. 350 m2 med bl.a. en stor pejsestue som bibliotek på 1. sal og en ligeså fantastisk stue i grundplan samt 4 store soveværelser, der har hvert sit eget badeværelse. Endvidere er her et nyt stort landkøkken i gammel stil og en helt charmerende vinkælder med plads til hver enkelt ejers vinbeholdning samt et vinsmagningsværelse.

Omkring huset er der flere hyggelige terrasser og den mest indbydende swimmingpool. Til ejendommen hører 2 ha jord med bl.a. en flot olivenlund, som ejerne kan nyde deres helt egen olivenolie fra.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 375.000
Kr. 2.793.750*
Boligtype: Luksus delebolig
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 5
Boligareal – kvm: Ca. 350
Jord, have – kvm: 2 ha
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Rivalto, Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH230

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.