Solgt

Hent boliginformation

Overordentlig smukt beliggende ejendom med udsigt over Iseo søen – inkl. møbler m.m.

Denne enestående ejendom har den mest fantastiske udsigt over Iseo søen og de pragtfulde omgivelser.

Ejendommen, der oprindeligt er bygget i midt 80’erne er blevet helt igennem og særdeles smagfuldt restaureret i 2016 med højeste kvalitet af materialer.

Huset har ialt 2 etager. I grundplanet, som er 134 kvm., kommer man ind gennem den sikrede og velisolerede hoveddør og træder ind i den flotte rummelige stue. Fra stuens store glasskydedøre er der en vidunderlig udsigt over Iseo søen. Her er tillige et stort hvidt moderne køkken med køkken-ø og et dejligt ildsted – Nordica Extraflame – plus 2 store soveværelser og et ekstra værelse med 3 sovepladser. Endvidere er her 2 badeværelser, et bryggers og et depotrum. Under beboelsesområdet er der en 29 kvm stor garage.

Den betagende udsigt over Iseo søen kan nydes både fra haven, gazebo-området, stuen og værelserne.

Den højt isolerede hoveddør og murenes udvendige 16 cm isolering er medvirkende til, at ejendommen har energimærket B, hvilket er langt fra almindeligt i Italien.

Alle vinduer har brudsikkert glas. Ved porten til ejendommen er der videotelefon.

Alt inventar med undtagelse af ganske få personlige genstande er inkluderet i prisen. Boligen er således totalt indflytningsklart

Udover garagen er der 2 parkeringspladser på grunden.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Hus
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 163
Jord, have – kvm: 187
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: -1+0
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Riva di Solto Bergamo
Område: Lombardiet
Sagsnr.: CH142

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.