Hent boliginformation

Dejlig lys restaureret lejlighed med 3 gode altaner

Midt i den hyggelige middelalderby Chianni ligger denne ny istandsatte 3 værelses lejlighed.

Her er smukke stenvægge samt pudsede og malede vægge – en afbalanceret blanding af murerarbejde, der giver lejligheden en rigtig rar stemning.

Lejligheden, der ligger på 1. og 2. sal af et fint gammelt stenhus, har indgang til en stor lys stue med køkkenafdeling og åbent ildsted. Fra stuen og fra køkkenet er der udgang til 2 af lejlighedens i alt 3 altaner. Et par trin op fra stuen ligger et værelse, der enten kan anvendes som soveværelse eller som endnu en stue.

På øverste etage af lejligheden er der endnu et værelse. Herfra er der udgang til en lidt større altan/terrasse, sm er møblerbar.

Fra såvel de 2 altaner som den skønne lille ‘tagterrasse’ er der den bedst tænkelige udsigt.

Ejendommen ligger i en rolig gade i gå-afstand til byens centrum, hvor man har flere super gode restauranter, cafeer og nærbutikker med dagligvarer m.v.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 148.000
Kr. 1.102.600*
Boligtype: Ejerlejlighed
Antal værelser i alt: 3
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 70
Jord, have – kvm: -
Altan, terrasse: Ja - 3 altaner
Antal plan: 2
Etage: 1. og 2. sal
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH133

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.