Hent boliginformation

Luksus lejlighed i smuk restaureret ejendom i Citerna

Denne lejlighed er en af de nye luksuslejligheder, der ligger i et nyistandsat ejendomskompleks blot 5 minutters gang fra centrum af den charmerende by Citerna, Perugia, i Umbrien.

Lejligheden er en del af et spændende ejendoms- og restaureringsprojekt, der er indflytningsklart i 2023. Her er i alt 20 boliger. Lejlighederne opføres i høj byggeteknisk kvalitet og i en autentisk italiensk byggestil.

Det bemærkes, at der vil være attraktive ‘first-mover’-priser for de udbudte lejligheder – vel at mærke ved bindende tilsagn om køb inden 1. november 2021. Der vil tillige være mulighed for at få indflydelse på planløsningen, hvis man som køber er tilstrækkeligt tidligt inde i byggeprocessen.

Alle lejlighederne får gulvvarme, privat udendørs areal bestående af enten altan, terrasse eller en lille have samt et privat kælderrum. Såfremt man som køber ønsker airconditioning i sin bolig, kan dette tilkøbes.

Vedligeholdelse af de luksuriøse fælles faciliteter såsom swimmingpool og tennisbaner, fællesarealer m.m., er inkluderet i ejerforeningens fællesudgifter, og der vil desuden være mulighed for en privat management ordning.

Projektet er en attraktiv investeringsmulighed og har et stort udlejningspotentiale, ikke mindst pga. den gode beliggenhed tæt på mange af Toscanas og Umbriens seværdigheder. Området er det perfekte udgangspunkt for oplevelser og interessante ture. Lufthavnen i Firenze ligger kun 1 time og 20 minutters kørsel fra ejendommen.

Der tilbydes lejligheder af varierende design, indretning, areal og pris. Kontakt os venligst for detaljeret information om projektet, plantegninger, fællesudgifter mm.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 101.000
Kr. 752.450*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 44
Jord, have – kvm: Fællesarealer
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 1
Etage: 1
Swimmingpool: Ja, fælles
Beliggenhed: Citerna
Område: Umbrien
Sagsnr.: CH195

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.