Hent boliginformation

Luksus bolig med pool på olivengård

Dette er en totalt restaureret bolig beliggende på en unik ejendom i luksusklassen. Der er i alt 4 boliger på ejendommen. På skitserne over ejendommen er den her omtalte bolig nr. 1.

Boligen er i 2 plan med helt privat have, skønne fælles arealer og swimmingpool.

Her er 2 stuer og 3 soveværelser med hvert sit badeværelse. Boligen har udgang til sin helt egen private pergola og have.

Ejendommen, der er en smuk original olivengård med facader i sten, er ved at blive istandsat og vil i løbet af foråret 2024 være totalt restaureret og klar til indflytning.

Beboelsesarealet for denne bolig vil være ca. 92 kvm.

Ejendommen er særdeles smukt beliggende i Rivalto i hjertet af Toscana med udsigt over de bløde toscanske bakker og den skønne fredfyldte natur – og naturligvis med adgang til masser af betagende solnedgange og en stjernehimmel så flot.

Herfra er der den fineste udsigt over vinmarker, olivenlunde og i horisonten forskellige middelalderbyer. Naturen er rig på dyreliv og planter.

Ejendommens fælles arealer har både flisebelagte områder, græsplæner til boldspil, frodig beplantning med blomsterkrukker, buske og træer og p-anlæg med bl.a. overdækning samt en stor saltvands swimmingpool.

Hele ejendommen inkl. swimmingpool bliver vedligeholdt af professionelt personale, der gerne er behjælpelig med også at løse andre opgaver, man som ejer måtte have behov for i relation til f. eks. udlejning, og hvis man måtte have brug for assistance under sit ophold.

Mille Stelle er et enestående sted, hvor man virkelig kan nyde at være hele året rundt.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 399.000
Kr. 2.972.550*
Boligtype: Del af landejendom
Antal værelser i alt: 5
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 92
Jord, have – kvm: 100-250
Altan, terrasse: Ja, flere terrasser
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Rivalto, Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH230

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.