Solgt

Se salgsopstilling

Pragtfuldt beliggende liebhaverejendom med vin, oliven og formidabel udsigt

Enestående toscansk landejendom, som ligger ca. 400 m.o.h. Huset, der har forrygende udsigt så langt øjet rækker, er bygget i 1903 som et typisk toscansk vingård. Alt er smagfuldt istandsat indenfor de sidste 4-6 år, og i 2012 er den indbydende saltvandspool etableret.

I stueplan er hall, 2 lyse stuer – den ene stue fører til køkkenet med tilstødende ‘køkkenmaskine-rum’. Her finder man endvidere et gæstetoilet samt et dejligt soveværelse med privat badeværelse og direkte udgang til terrassen. På 1. sal er her 4 værelser og 2 badeværelser – kan fungere som 2 separate afdelinger.

Området ligger højt over havets overflade, hvorfor her er den mest vidunderlige udsigt. På ejendommens jord er både vinstokke og oliventræer, hvoraf man får et rigtig godt udbytte af henholdsvis vin og olivenolie. Endvidere er her mange gode frugttræer, der både pynter i haven og beriger ganen.

Casore del Monte ligger få km fra den livlige kurby Montecatini Terme, hvor der hele året rundt er et stort udbud af kultur- og sportsaktiviteter, et hav af af gode restauranter og lækre butikker – en særdeles spændende by. Også Pistoia med sine mange gamle huse, kirker og pladser er værd at gæste.

Er man til ski, er de suveræne skisportsområder – fx. Abetone, der ligger blot ca. 45 min. kørsel i bil fra ejendommen – attraktive. Her findes mange fine lifte og optimale løjper til glæde for såvel nybegyndere som habile alpine skiløbere. Strandene langs Toscanas vestkyst er også indenfor rækkevidde, så man på varme sommerdage kan nyde en kølig dukkert i Middelhavet.

Ejendommen er så enestående, at den blev udvalgt til at blive vist i tv-programmet ‘Hammerslag i Toscana’ i 2014 – se linket til DR1 programmet Hammerslag under ‘Om os’ KLIK HER

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Liebhaverejendom
Antal værelser i alt: 7
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 204
Jord, have – kvm: 9670
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 2
Etage: Stue + 1. sal
Swimmingpool: Ja - saltvand
Beliggenhed: Casore del Monte
Område: Toscana
Sagsnr.: CH132

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.