Hent boliginformation

Fineste landejendom med swimmingpool – i trøffelområdet nær San Miniato

I naturskønt område ved Montaione med cykel- og gangstier ligger dette nydelige istandsatte landhus med i alt 4 værelser – heraf 3 soveværelse. Hertil kommer 3 badeværelser.

Huset ligger i en lille enklave af tilsammen 3 boliger, hvoraf dette er særdeles velplaceret med skøn udsigt og have på 3 sider.

Haven er en lukket, ugenert have, der er dejlig overkommelig og med en herlig pool.

Ejendommen befinder sig i et område, der er berømt for de lækreste trøfler nær den skønne by San Miniato – lige midt i Toscana.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 319.000
Kr. 2.376.550*
Boligtype: Halvt dobbelthus
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 150
Jord, have – kvm: 4.400
Altan, terrasse: Ja - terrasser i haven
Antal plan: 2
Etage: Stueplan og 1. sal
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Montaione
Område: Toscana
Sagsnr.: CH124

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.