Hent boliginformation

Hyggelig lejlighed med dejlig tagterrasse midt i Chianni by

Hyggelig lejlighed i hjertet af den skønne toscanske borgby Chianni.

Boligen ligger på 1. og 2. etage i en fin historisk bygning blot et par minutters gang fra byens centrum. Her finder man et godt udvalg af restauranter, dagligvarebutikker, kaffebarer, posthus og apotek m.m.

Lejligheden har en stor, flot entré på 1. sal, hvor man kan nyde de smukkeste, antikke loftshvælvinger. Fra indgangen føres man op af en trappe til en rummelig stue med åben pejs. Herfra er der er adgang til badeværelset, køkkenet og soveværelset. Går man endnu en trappe op, kommer man op på en hems – med ekstra soveplads – hvorfra der er adgang til en dejlig stor tagterrasse. Takket være lejlighedens store vinduer er den lys og føles utroligt rummelig.

Fra tagterrassen er ses de karakteristiske hustage, byens gamle kirketårn og herfra er der udsigt så lang øjet rækker bl.a over det betagende landskab og mod Pisa.

Lejligheden fremstår velholdt og indflytningsklar.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 235.000
Kr. 1.750.750*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 75
Jord, have – kvm: 0
Altan, terrasse: Ja, tagterrasse
Antal plan: 2
Etage: 1+2
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH196

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.