Hent boliginformation

Hyggelig 2-værelses lejlighed i hjertet af borgbyen Chianni

Mægtig hyggelig 2-værelses lejlighed beliggende i hjertet af den charmerende toscanske borgby Chianni.

Boligen består af et rummeligt køkken-all-rum i åbent plan, en fordelingsgang med plads til vaskemaskine og/eller opbevaring, et stort soveværelse med fantastisk udsigt til det smukke toscanske landskab til to sider samt et fint badeværelse med brusebad.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig altan med plads til et bord og et par stole. Herfra er der udsigt til byens gamle charmerende kirketårn og de smukke toscanske bakker så langt øjet rækker.

Lejligheden er perfekt beliggende i gåafstand til flere gode restauranter, byens kaffebarer samt flere mini-markeder og indbydende specialbutikker. Større supermarkeder findes kun få kilometer fra Chianni.

Borgbyen Chianni er en fin gammel middelalderby fra 1500-tallet – en by der endnu ikke er opdaget af de store skarer af turister, hvorfor her stadig er den originale charme. Lejligheden ligger blot ca. 100 meter fra byens hyggelige torv, hvor der ligger to fantastiske restauranter, et par kaffebarer og flere forretninger og nærbutikker.

Chianni har en forrygende beliggenhed i et smukt bakkelandskab, ikke langt fra Andrea Bochelli’s hjemegn, med kort afstand til havet og Toscanas strande, berømte middelalderbyer som Volterra og San Gimignano, storbyerne Pisa og Livorno samt den smukke grønne nationalpark Maremma, hvor også det berømte vinområde Bolgheri ligger.

Chianni ligger desuden kun 40 km. fra lufthavnen i Pisa og omkring en times kørsel fra Firenzes lufthavn.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 149.500
Kr. 1.113.775*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 57
Jord, have – kvm: 16
Altan, terrasse: Ja, altan
Antal plan: 1
Etage: 2
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH105

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.