Hent boliginformation

Herlig toscansk ruin med utallige muligheder og smuk placering

Skønt beliggende ruin til restaurering i fantastisk område af Toscana.

I de smukke bakker, få kilometer fra den hyggelige middelalderby Montaione, ligger denne smukke gamle ruin af en landejendom, med udsigt til Gambassi Terme, omgivet af oliventræer.

Boligen ligger for sig selv for enden af en privat vej, og nyder en skøn udsigt til alle fire sider.

Der er tale om et stenhus i karakteristisk toscansk stil med antik stentrappe, buede staldlofter og smukke, fritliggende loftsbjælker.

Huset kræver en total restaurering, så der er mulighed for at sætte sit helt eget præg på stedet. Taget er allerede blevet istandsat.

Der er mulighed for at bygge en swimmingpool på grunden.

Montaione er fuld at tracking stier og cykelstier – her er masser af mulighed for friluftliv. Samtidig er her ikke langt til den super hyggelige Montaione by, hvor man finder et hav af restauranter og butikker af mangen slags.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 350.000
Kr. 2.607.500*
Boligtype: Restaureringsprojekt
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 4
Boligareal – kvm: 416
Jord, have – kvm: 20000
Altan, terrasse: -
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Montaione
Område: Toscana
Sagsnr.: CH107

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.