Hent boliginformation

Flotteste lejlighed i 2 plan – nybygget kompleks med to fælles pools, have og legeplads

Rigtig flot lejlighed på ca. 104 kvm fordelt på 2 etager. I stueplan er der stue-køkken-alrum, et stort lyst soveværelse og dejligt badeværelse og på 1. sal har man et stort soveværelse eget badeværelser.

Fra soveværelset på 1. sal er der direkte udgang til overdækket altan/terrasse med charmerende buer, der smukt indrammer udsigten over det fantastiske toscanske landskab.

Boligen har en skøn, privat overdækket terrasse og egen lille have, hvorfra der også er en formidabel udsigt over det betagende bakkelandskab.

Lejligheden er en del af en særdeles velfungerende landejendom med i alt 6 ejerboliger, to opvarmede pools, legeplads til de mindste og overdækket parkering.

Boligen er smagfuldt indrettet – fuldt udstyret med møbler, service, sengetøj m.m., som følger med ved købet og er inkluderet i prisen.

Dansk-italiensk management sørger for pasning af fællesarealer og kan tillige sørge for rengøring m.v. for lejligheden efter aftale, såfremt dette ønskes.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 418.000
Kr. 3.114.100*
Boligtype: Lejlighed - rækkehus
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 104
Jord, have – kvm: 40
Altan, terrasse: Terrasse og altan
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja - 2 pools - opvarmede
Beliggenhed: Rivalto, Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH106

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.