Solgt

Hent boliginformation

Flot toscansk fritliggende landejendom med udsigt til Volterra

Smukt selvstændigt toscansk stenhus beliggende ved etruskernes højborg – den fantasktisk by Volterra.

Ejendommen, der består af 11 værelser, 3 badeværelser og 5 soveværelser er på 380 kvm. Fra huset og dets dejlige have er der udsigt til Volterra.

Boligen består pt. af to selvstændige enheder, der dog let kan samles til én enkelt bolig.

På ejendommens 2,5 ha land ligger tillige et anneks på ca. 60 kvm. Dette anneks kan evt. kan ombygges til gæstebolig eller lignende.

Her har man alle fornødenheder, restrauranter, butikker og Volterras smukke, historiske middelaldercentrum i gå-afstand. Ikke desto mindre er her helt privat og masser af ro. En perfekt og sjælden kombination af land- og byliv.

Ejendommen er i god stand.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 11
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 380
Jord, have – kvm: 25000
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 3
Etage: 0-2
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Volterra
Område: Toscana
Sagsnr.: CH171

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.