Hent boliginformation

Flot restaureret originalt landhus i Larciano

Denne særdeles flotte landejendom ligger i hjertet af Toscana midt imellem Firenze og Pisa.

Den originale ejendom er blevet smagfuldt restaureret i 1995 med 2 gode badeværelser, spisekøkken og flere rigtig gode værelser.

Haven er overkommelig, da her er blot 2700 kvm jord. I haven er der en forfriskende swimmingpool, hyggelige terrasser og skyggefulde områder samt en dejlig have, der ligger fredfyldt omgivet af toscanas betagende natur.

Ejendommens geografiske placering er optimal for både indkøb, besøg i skønne gamle borgbyer – fx. Vinci, Leonardo da Vinci’s fødehjem – og så er her max 45 mins kørsel til stranden på Toscanas vestkyst samt de 2 toscanske lufthavne Firenze og Pisa Airport.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 570.000
Kr. 4.246.500*
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 200
Jord, have – kvm: 2700
Altan, terrasse: Ja, terrasse i haven
Antal plan: 2
Etage: Stueplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Larciano
Område: Toscana
Sagsnr.: CH137

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.