Hent salgsopstilling

Flot restaureret og særdeles lys lejlighed i hjertet af Firenze

Her kan du opleve en dejlig og lys lejlighed, beliggende i en hyggelig bilfri gade i den gamle, autentiske Oltrarno-bydel midt i hjertet af Firenze.

Lejligheden, som ligger på 1. sal i en historisk ejendom, består af et stort soveværelse, et kammer, to badeværelser og et stort køkken-stue-all-rum med spiseplads.

Denne skønne lejlighed ligger tæt på nogle af Italiens og i særdeleshed Toscanas største seværdigheder såsom Ponte Vecchio og Palazzo Pitti samt et hav af hyggelige pladser og charmerende gader med lækre butikker, restauranter og barer, der er værd at gå på opdagelse i. Herfra er man i gå-afstand til Firenzes berømte attraktioner, så man har ikke brug for en bil under sit ophold. Iøvrigt er togstationen kun 10 minutter herfra, og lufthavnen kan nemt nås via letbanen indenfor 30 minutter.

Selvom man har Firenzes mange herligheder lige udenfor hoveddøren, ligger boligen i en rolig sidegade, hvor man har mulighed for at trække sig tilbage fra byens pulserende liv.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 360.000
Kr. 2.682.000*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 1-2
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 66
Jord, have – kvm: -
Altan, terrasse: -
Antal plan: 1
Etage: 1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Firenze
Område: Toscana
Sagsnr.: CH168

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.