Hent salgsopstilling

Flot rækkehus i smukt nybygget ‘borgo’ nær Pisa

I rustikt og særdeles luksuriøst ejendomskomplex i gå-afstand til Chianni centrum ligger dejligt rækkehus med skønneste udsigt over landskabet og Chianni by. Her er tænkt på det hele: IHC system, gulvvarme, der kan afkøle om sommeren, smukke fællesarealer med terrasser, saltvandspool, pergola, underjordisk garage, og video-overvågning samt restauranter og babysitter-assistance mm. indenfor rækkevidde – en ejendom, der er virkelig attraktiv at være beboer i.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 308.000
Kr. 2.294.600*
Boligtype: Rækkehus i 'borgo'
Antal værelser i alt: 3
Antal soveværelser: 1-2
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 92
Jord, have – kvm: 41 + fællesareal
Altan, terrasse: Ja - terrasse i haven
Antal plan: 3
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH136

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.