Hent salgsopstilling

Flot enderækkehus med privat have, fælles pool og smuk udsigt

Her finder I et rigtig fint enderækkehus i en original, totalrenoveret toscansk landejendom. Huset ligger mellem de betagende bløde bakker ved San Miniato og Palaia i hjertet af Toscana.

Den 86 kvm store bolig er i 2 plan – stueplan og 1. sal. Boligen omgives af en smuk, privat have på tre sider. Den er en del af et elegant ejendomskompleks med ejerlejligheder og fælles swimmingpool. Boligen består af en stue, et køkken, 3 soveværelser samt 2 badeværelser med brus.

På udearealerne findes bl.a. en havepavillon med en smuk panoramaudsigt over bakkerne samt en muret grill. Den fælles swimmingpool med komfortable liggestole, ligger centralt og byder på en fantastisk udsigt.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 263.000
Kr. 1.959.350*
Boligtype: Enderækkehus
Antal værelser i alt: 4
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 86
Jord, have – kvm: 150
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Ja, fælles
Beliggenhed: Palaia
Område: Toscana
Sagsnr.: CH189

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.