Hent boliginformation

Fint stenhus i hyggelig landsby i Garfagnana i Lucca provinsen

Skønt stenhus beliggende i en lille landsby ved floden Serchio i Garfagnana-dalen mellem Apuanerne og Appeninerne.

Huset, der er fordelt på 3 etager, har et samlet boligareal på ca. 200 kvm. Her er 4 dejlige soveværelser, en rummelig stue, spisestue, stort køkken med åbent ildsted, et stort badeværelse med badekar og bruser samt et gæstetoilet.

Til ejendommen hører et dejligt udendørsareal bestående af en hyggelig have med terrasse. Her er plads til at samle familien til frokoster og middage, og sammen nyde den fantastiske udsigt.

Boligen ligger i gåafstand til den hyggelige bymidte, hvor der ligger en lille kaffebar. Her kan man nyde sin kaffe, cappuccino eller en drink sammen med de lokale. Det nærmeste supermarked ligger 2 km fra boligen, og der er 3 km til det nærmeste pizzeria.

Huset er frit på 3 sider.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 99.995
Kr. 744.963*
Boligtype: Byhus
Antal værelser i alt: 7
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 200
Jord, have – kvm: 130
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 3
Etage: 0+1+2
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Piazza al Serchio
Område: Toscana
Sagsnr.: CH194

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.