Hent boliginformation

Fint beliggende typisk toscansk landejendom med anneks

Dette landhus er en typisk toscansk rustik ejendom bestående af et hovedhus samt et anneks. Ejendommen er i god stand med mange velbevarede detaljer. Dog må man påregne såvel udvendig som indvendig restaurering.

Huset ligger med en dejlig panoramaudsigt over naturrige grønne områder – helt privat.

I stueplan af hovedhuset er der en stor stue og spisestue samt et mindre køkken med udgang til en stor overdækket terrasse.

På 1. sal er her 2 store soveværelser med en helt vidunderlig udsigt, 2 badeværelser og et køkken med udgang til en stor terrasse.

Husets kælderetage indeholder også 2 store soveværelser samt et badeværelse. Fra denne etage er der ligeledes udgang til en terrasse.

Det lille anneks, der ligger i tilknytning til huset, består af et stort åbent rum samt et badeværelse.

Ejendommen ligger i Lucca provinsen i rolige omgivelser og dog i gå-afstand til den lille by Celle dei Puccini – ca. 1 km.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 320.000
Kr. 2.384.000*
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 310
Jord, have – kvm: 1,7 ha
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 3
Etage: 0
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Celle dei Puccini
Område: Toscana
Sagsnr.: CH246

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.