Hent boliginformation

Fantastisk lejlighed i luksuriøs bebyggelse med pool

Denne dejlige bolig er en lejlighed i grundplan beliggende i den velrenomerede bebyggelse Borgo in Chianni i passende afstand fra Pisa. Herfra er der den smukkeste udsigt over det bakkede landskab og Chianni by.

Ejendomskomplekset er rustikt bygget, er særdeles luksuriøst med mange tekniske finesser og en stor flot swimmingpool. Og så ligger det i gå-afstand til den charmerende by Chianni – tæt på Casciana Terme, Lari og andre skønne og historiske byer.

Boligen har egen indgang og adgang til skøn fælles have med flere hyggekroge og den lækker pool. Boligen er perfekt renoveret i typisk toscansk stil med brug af materialer af høj kvalitet. Fra entréen er der adgang til det store åbne køkken-stue-alrum, som har direkte udgang til den private terrasse med udsigt til have, landskabet og poolområdet. Det rummelige soveværelse og badeværelset forbindes med en lille gang, hvorfra der er udgang til en lille terrasse med morgensol og egen have.

Komplekset har alle de fornødenheder og tillige den luksus, man kan tænke sig: IHC (Intelligent Home Control) system, gulvvarme der kan køle om sommeren, skønne fællesarealer med terrasser, saltvandspool, pergola, underjordisk garage, og videoovervågning samt restauranter og børnepasning osv. inden for rækkevidde. Inkluderet i prisen er en privat parkeringsplads i den underjordiske garage.

Lejligheden er perfekt til turistudlejning, da komplekset tilbyder adgang til et internt bookingsystem, og kan arrangere rengøring og nøgleudlevering.

Der er mulighed for at købe lejligheden møbleret.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 289.000
Kr. 2.153.050*
Boligtype: Lejlighed
Antal værelser i alt: 3
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 68
Jord, have – kvm: 25
Altan, terrasse: Ja, terrasse + fælles arealer
Antal plan: 1
Etage: 1
Swimmingpool: Ja - fælles
Beliggenhed: Chianni, Pisa
Område: Toscana
Sagsnr.: CH245

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.