Hent boliginformation

Enestående smuk liebhaver ejendom med pool – alt er bare tiptop

Med formidabel udsigt over Toscanas vidunderlige natur er her den skønneste liebhaver ejendom, hvor alt bare spiller til perfektion.

Denne smagfuldt indrettede landejendom fra 1500-tallet er istandsat med stor respekt for husets oprindelige stil – en ægte toscansk landejendom i sten udvendigt og indenfor med rustikke terra cotta gulve, loftsbjælker i træ, og tillige med moderne funktionelle energi-løsninger – fx luft-til-vand-varmeanlæg (varmepumpe).

I stueplan er en charmerende entre, et dejligt badeværelse, et bryggers/teknikrum med god opbevaringsplads, et stort vinskab og et herligt stort køkken, hvorfra der er åbent direkte til spisestuen og opholdsstuen, som har en rigtig hyggelig indbygget pejs.

På 1. sal er der to dejlige soveværelser – hvoraf især det ene med fransk altan har en betagende udsigt over pool, terrasserne, skov og masser af natur. Det andet soveværelse har skøn udsigt til den flotte have. Her er også to store badeværelser samt en stue – gennemgangsværelse – med en sovesofa.

Terrasserne og poolen er et herligt kapital for sig. Her er 3 overdækkede terrasser, hvor man kan nyde udsigten over landskabet og ikke mindst den lækre pool, der er med saltvand – den er på alle måder behagelig at boltre sig i.

Boligen er omgivet at ca. 13.000 kvm jord, en særdeles smuk, enestående beplantet og velplejet have med adskillige hyggekroge, der indbyder til afslapning. Ejendommen er fuldstændig privat, i fredfyldte omgivelser og syd-vest-vendt med udsigt til den smukke natur.

Her er der rig mulighed for vandreture, og området er et yndet træningssted for såvel professionelle cyklister som for amatører.

Blot 600 meter fra ejendommen ligger den lille by Macchino, hvor man kan købe fornødenheder i byens lille købmand og spise på den lokale restaurant, der serverer typiske toscanske retter. To øvrige restauranter ligger 10 minutter fra ejendommen til fods, mens der i Marliana – ca. 10 minutter i bil herfra – ligger to gode gourmet restauranter. I den nærmeste større by, Pescia, som ligger blot 5 kilometer væk, finder man alle fornødenheder.

Stedet er det perfekte udgangspunkt for udflugter til hele Toscana. Herfra er der 60 km til såvel Firenze som Pisa og 30 km til Lucca. I området ligger mange hyggelige landsbyer og den dejlige kur-by Montecatini Terme. Afstanden til både Firenze og Pisa lufthavn er cirka en time.

Glæd dig til at opleve denne unikke perle!

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 1.050.000
Kr. 7.822.500*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 6
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 250
Jord, have – kvm: 13.000
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Macchino
Område: Toscana
Sagsnr.: CH233

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.