Hent salgsopstilling

Enestående penthouse lejlighed i hjertet af Firenze

I en flot historisk bygning fra 1800-tallet midt i centrum af Firenze ligger denne eksklusive og smukt renoverede penthouse lejlighed på 180 kvm. Herfra er kun ca. 15 minutters gang til Firenzes absolut største seværdigheder og til de bedste restauranter, som ligger i området.

Den unikke lejlighed er gennemrestaureret i 2014 med materialer, der er i topkvalitet, og der er virkelig kræset for alle detaljer.

Det store boligareal er fordelt på 2 etager. Fra den store, lyse stue på nederste etage har man en forrygende udsigt til Brunelleschis berømte kuppel på byens vartegn, domkirken Santa Maria del Fiore – også kaldet Il Duomo.

Fra loftsvinduet i soveværelset på den øverste etage har man udsigt til Fiesole og de smukke florentinske bakker.

Vil man bo i den fabelagtige by Firenze, er denne lejlighed en perle og så sandelig værd at se.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 885.000
Kr. 6.593.250*
Boligtype: Penthouse lejl.
Antal værelser i alt: 7
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 180
Jord, have – kvm: 0
Altan, terrasse: Ja, altan
Antal plan: 2
Etage: 5+6
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Firenze
Område: Toscana
Sagsnr.: CH129

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.