Hent boliginformation

Dejligt rækkehus plus anneks med privat placering

Dette charmerende enderækkehus i en nedlagt landejendom ligger kun et par kilometer fra landsbyen Chianni i det skønne bakkelandskab i Pisa-provinsen.

Huset er snedigt afskåret fra de øvrige to rækkehuse med en høj hæk og har egen indkørsel og en stor, privat have, hvilket betyder at man ikke bemærker de øvrige boliger.

Boligen består af tre soveværelser og et enkelt badeværelse, en stor, hyggelig stue samt et stort spisekøkken. I forbindelse med husets hyggelige terrasse ligger et lille anneks på to etager, hvor der allerede er klargjort til etablering af et lille køkken og et badeværelse.

Fra boligens store have er der en skøn udsigt, hvor det er muligt at etablere en swimmingpool.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 270.000
Kr. 2.011.500*
Boligtype: Rækkehus
Antal værelser i alt: 5
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 110
Jord, have – kvm: 500
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Chianni
Område: Toscana
Sagsnr.: CH122

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.