Hent boliginformation

Dejligt lille hus med udsigt til Luganosøen

Dette selvstændige hus ligger fredfyldt og med en herlig udsigt til Luganosøen i Como provinsen. Her er man tæt på både Comosøen, Lago Maggiore, den skønne natur og de mange fantastiske byer omkring søerne.

I stueplan har huset et velfungerende stue-køkken-alrum med hvide køkkenelementer og en flot pejs. Det er muligt at lave 2 sovepladser i stuen – fx med en sovesofa.

Trappen fører op til 1. sal, hvor man finder et rummeligt soveværelse og husets badeværelse. Fra soveværelset kan man gå ud på den gode altan, hvorfra man har vid udsigt over Luganosøen og det kuperede landskab.

Haven omkring huset er enkel med flere terrasser, solrig og dog med gode skyggefulde steder. Her er bl.a. en udsigtsterrasse, hvor man utvivlsom vil nyde at samles til gode stunder.

Det er muligt at lave en tilbygning i form af et anneks eller gæstehus.

 

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 125.000
Kr. 931.250*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 2
Antal soveværelser: 1
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 70
Jord, have – kvm: 1500
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Corrido, loc. Monti
Område: Lombardiet
Sagsnr.: CH 248

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.