Hent salgsopstilling

Dejlig feriebolig med fin udsigt og pool i suveræn ‘borgo’

Yderst fint beliggende, nyopført stenhus i en rigtig hyggelig lille “borgo” med fælles swimmingpool.

Borgoen og huset ligger ikke langt fra middelalderbyen Gambassi Terme. Ejendommen ligger naturskønt i et skovområde med en vidunderlig udsigt og fantastisk ro.

Huset har et stort køkken-alrum med spiseplads, et stort soveværelse og et dejligt badeværelse i stueplan samt endnu et stort soveværelse på 1. sal. Der er desuden et lille kælderrum, som eksempelvis kan anvendes til depot m.m.

Til ejendomskomplekset hører en fælles pool, der ligger ca. 2 minutters gang fra huset. Det samme gælder den store fælles parkeringsplads. Ejeren af denne bolig har naturligvis brugsret til begge dele.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 250.000
Kr. 1.862.500*
Boligtype: feriebolig - stenhus
Antal værelser i alt: 3
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 56
Jord, have – kvm: 50
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja, fælles
Beliggenhed: Gambassi Terme
Område: Toscana
Sagsnr.: CH110

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.