Hent boliginformation

Charmerende landejendom i sten smukt beliggende i det smukke Chianti landskab nær Firenze

Få kilometer syd for Toscanas smukke kulturby Firenze ligger området Bagno a Ripoli, der er et af de mest eftertragtede i Toscana. Ejendommen ligger ganske nær Firenze og de smukke bakker i Chianti distriktet.

Huset består af en underetage, en etage i grundplan samt en indskudt etage over det store åbne stueareal. Det er oprindeligt en fienile, der er restaureret og udstykket fra hovedhuset – som ligger bagved.

Her er en dejlig privat have med fin udsigt over det fredfyldte landskab. Selvom man har en nabo bagved, er have, terrasse og selve huset ganske privat.

Byen Grassina – blot 2 km fra huset – er en hyggelig landsby, hvor man finder alle fornødenheder – et godt udvalg af butikker, kaffebarer, restauranter mm.

Fra ejendommen kan motorvejen A1 nås på mindre end 10 minutter, hvilket gør det nemt at komme til de store byer (og lufthavne) Firenze, Rom og Bologna.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 790.000
Kr. 5.885.500*
Boligtype: Selvstændigt hus
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 200
Jord, have – kvm: 1200
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 3
Etage: 0+1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Bagno a Ripoli
Område: Toscana
Sagsnr.: CH167

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.