Hent boliginformation

Ægte toscansk landhus med anneks nær Leonardi da Vincis fødehjem

Blot få minutter fra Leonardo da Vinci’s barndomshjem, i den hyggelige toscanske by Vinci, ligger denne idylliske ejendom, omgivet af skov og oliventræer. Ejendommen er indhegnet og ligger helt uforstyrret for enden af en kort grusvej.

Ejendommen består af 2 bygninger. Hovedbygningen, et typisk toscansk landhus med mange fine og velbevarede detaljer, er fint inddelt med stue og et stort spisekøkken i grundplan og to fine soveværelser og badeværelse på førstesalen. Annekset har flere rum, der kan anvendes til forskellige formå – fx. som gæstebolig.

Ejendommen har flere fine terrasser med den skønneste udsigt til den nærliggende landsby Sant’Amato samt Vincis – ja hele Toscanas – smukke bakkelandskab.

Derudover er her en have med frugttræer og en lille olivenlund, der giver mulighed for at man kan lave sin helt egen olivenolie.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 480.000
Kr. 3.576.000*
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 7
Antal soveværelser: 2
Antal badeværelser: 1
Boligareal – kvm: 200
Jord, have – kvm: 20000
Altan, terrasse: Ja, flere terrasse
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Santa Lucia, Vinci
Område: Toscana
Sagsnr.: CH128

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.