Hent boliginformation

Charmerende stenhus, der aldrig er blevet færdiggjort, men kan blive til en perle

Dette charmerende stenhus ligger i fantastiske omgivelser et stenkast fra den idylliske middelalderborg Poggio Cennina, tæt på Bucine i Valdambra i det sydlige toscana.

Ejendommen sælges som det står i øjeblikket, eller eventuelt som færdigt projekt. Prisen i annoncen refererer til huset i sin nuværende stand.

Der er desuden mulighed for at bygge en pool på ejendommen.

Huset ligger privat og uforstyrret for enden af en kort, privat grusvej, men i gåafstand til en lille by med en restaurant.

Bucine ligger kun få kilometer fra stedet, og byder på alle fornødenheder som restauranter, kaffebarer, butikker, supermarkeder osv.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: € 430.000
Kr. 3.203.500*
Boligtype: Hus til restaurering
Antal værelser i alt: 8
Antal soveværelser: 4
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 220
Jord, have – kvm: 10000
Altan, terrasse: Flere terrasser kan laves
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Nej, kan evt. laves
Beliggenhed: Cennina, Bucine
Område: Toscana
Sagsnr.: CH112

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.