Solgt

Se salgsopstilling

Flot stenhus for foden af Appenninerne nær Pescia og Pistoia

Særdeles velbevaret stenhus – en smuk landejendom, der ligger i det smukke bakkelandskab Svizzera Pesciatina for foden af Appeninerne – nær Pescia og Pistoia.

Boligen har mange fine detaljer og er istandsat med stor respekt for husets originale stil, og der er således fritlagte loftsbjælker, originale døre, terracotta gulv og rå stenmure både inde og ude.

Huset, der indeholder ialt 10 rum, har af 4 store soveværelser og et mindre værelse, hele 3 badeværelser, stort køkken, spisesture samt opholdsstue.

Ejendommen ligger privat uden at være helt isoleret og har en bjergtagende, uforstyrret udsigt

I haven er en dejlig swimmingpool med træterrasse, der kan benyttes i sommermånederne.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 10
Antal soveværelser: 5
Antal badeværelser: 3
Boligareal – kvm: 240
Jord, have – kvm: 10000
Altan, terrasse: Ja
Antal plan: 2
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Sorana
Område: Toscana
Sagsnr.: CH123

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.