Solgt

Hent boliginformation

Særdeles smukt renoveret stor landejendom med udsigt

Her finder du en virkelig smukt renoveret, typiske toscansk landejendom ligger i landsbyen Carmignano – kendt for sine udsøgte vine og det berømte maleri La Visitazione af kunstneren Pontormo – maleriet hænger i byens kirke.

Ejendommen er på alle måder istandsat med respekt for den originale stil, og der er således smukke antikke terracotta-gulve, fritlagte loftbjælker og masser af flotte detaljer.

Boligen består af seks værelser, og hele syv badeværelser samt et stort køkken og diverse fællesarealer. Ejendommen har tidligere fungeret som bed-and-breakfast.

Udearealerne består af en skøn, overskuelig have på cirka 2500 kvm med flere hyggekroge og en fantastisk træterrasse med swimmingpool, hvorfra der er udsigt over det toscanske landskab med olivenlunde, vinmarker og vild natur.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Landejendom
Antal værelser i alt: 11
Antal soveværelser: 6
Antal badeværelser: 7
Boligareal – kvm: 300
Jord, have – kvm: 2500
Altan, terrasse: Ja, flere store terrasser
Antal plan: 3
Etage: Grundplan
Swimmingpool: Ja
Beliggenhed: Carmignano
Område: Toscana
Sagsnr.: CH131

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.