Solgt

Se salgsopstilling

130 kvm fritliggende hus tæt på legendariske Leonardo da Vincis fødehjem

Leonardi da Vincis fødeegn er noget af det mest vidunderlige – man kan let forstå hvorfra den legendariske multikunstner har hentet inspiration til sine mange kreative værker, for området ånder af skønhed.

Dette lyse fritliggende hus, der har 7 rum fordelt på 2 etager – heraf 3 soveværelser, hyggelig stue og spisestue samt 2 badeværelser – er restaurerer gennem de seneste år og fremstår pænt og indflytningsklart.

Huset har en overdækket terrasse og en god balkon omkring en del af huset. Både herfra, fra haven og fra husets rum er der panoramaudsigt. Til ejendommen hører ca. 1500 kvm. skøn have.

Ejendommen ligger få hundrede meter fra Leonardo da Vincis fødehjem, som man passerer på vej op til den lille borgby Sant’ Amato, der hvert år danner rammen om den berømte ‘Sant’ Amato a tavola’-byfest med musik, mad og vin m.m.

Byen Vinci ca. 5 km herfra er en dejlig by at handle i – rolig og yderst charmerende med cafeer og restauranter af den bedste slags. Her er et rigt kulturliv og museet med Leonardos mange opfindelser, skitser og billeder er absolut interessant at opleve.

Vinci er placeret lige midt i hjertet af Toscana med masser af såvel aktivitetsmuligheder som seværdigheder. Firenze, Lucca og Pisa ligger ca. 30-45 minutter herfra. Det dejlige skiområde ved Abetone kan nås indenfor 1½ times kørsel, og stranden på Toscanas vestkyst ligger også indenfor 1 times kørsel herfra.

Energimærke:

Hent plantegning
Kontantpris: ……
SOLGT
Boligtype: Fritliggende hus
Antal værelser i alt: 7
Antal soveværelser: 3
Antal badeværelser: 2
Boligareal – kvm: 130
Jord, have – kvm: 1500
Altan, terrasse: Altan og terrasse
Antal plan: 2
Etage: 0+1
Swimmingpool: Nej
Beliggenhed: Sant'Amato, Vinci
Område: Toscana
Sagsnr.: CH102

Vær venligst opmærksom på, at kortet nedenfor viser det område, boligen ligger i – kortet viser ikke den nøjagtige placering.

* Den danske pris i kr. er angivet ud fra Euro-kurs 7,45. Boligens pris er fastlagt i Euro og der må således tages forbehold for kursudsving ved omregning til danske kroner. Omkostninger til notar, tinglysning, registreringsafgift, skat m.v. er ikke inkluderet i prisen, da købers valg af bl.a. registreringsform påvirker udgiften. Udgiften beregnes således ud fra købers valg. Se mere under ‘Værd at vide’ og i salgsopstillingen for hver enkelt ejendom.